Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (114)

Olík 

všechny recenze uživatele

Netflix mile překvapil. Rodinné mysteriózní dobrodružství, kde je jak příběh tak vizuál na vysoké úrovni. Mix Petra Pana, Pirátů z Karibiku, Letopisů Narnie, Imaginária a kdo ví čeho ještě, z kterého jsou  cítit zkušenosti Francis Lawrence s fantasy tématem i dostatek budgetu pro jejich realizaci. Akorát se musím ptát, zda budou za dvacet let dnešní děti na podobné snímky vzpomínat, tak jako my na dejme tomu Nekonečný příběh….ale to už bych chtěl asi hodně. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vymazlený příběh o tom, jak najít svůj sen a zda je dobré jej vlastně hledat. Škoda jen, že je film   dějové neucelený, místy až kýčovitě přeplácaný. Vlastně by se dalo s klidem řící, že vizuální stránka je zde na úkor samotného příběhu, byť pointa nakonec byla a docela hezky vyvedená. Jason Momoa v pro sebe netypické roli Flipa neselhal, ale že by vyloženě zářil, to se také říci nedá. Naopak, Marliw Barkley v roli Nemo a Chris O Dowd v roli Filipa byli excelentní. Hudba hodící se. Za mne jako celek lehce rozporuplných 70%. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Snivokraj mě vůbec, ale vůbec nebavil. Nelíbil se mi příběh, který je šíleně nudný a takový zvláštní, nelíbil se mi příliš umělý, až vyloženě škaredý vizuál, herecké výkony jsou přímo otřesné, emoce se rovnají nule, stopáž o délce téměř dvou hodin mi přišla jako nekonečná. Tu jednu hvězdu dávám čistě jen za hudbu, což je snad jediná věc, která se povedla. 2/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakrútiť detské fantasy bez toho, aby pôsobilo vizuálne negýčovo a nepôsobilo ako "taškařice" je celkom umenie a Lawrence to, aspoň podľa môjho vkusu, bez problémov dokázal. Občas si spomeniete na Karla Zemana, občas na Inception, občas sa zasmejete vydarenému fóriku (prebudenie mníšky, fotenie vo výťahu). Ide o príbeh s antagonistom - radcom, ktorého úlohou je byť iný ako hlavný hrdina a ktorý je aj zaujímavejší. To sa podarilo podľa toho, ako máte radi Momou, možno film kvôli nemu odsúdite. Atmosféra je skôr melancholická a rozprávanie, aj napriek množstvu vizuálnych hodov, pomalšie, čo ma príjemne prekvapilo. A záver dojal. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově, byla jedna z mých nejoblíbenějších animovaných pohádek, když jsem byl prcek. Takže tohle prostě musí snést kritiku. Nejprve, obsazení bylo super, Momoa si to užíval a režijně to nebylo vůbec špatný, což jsem od Lawrence čekal. Ale škodí tomu moderní háv. Sny nebyly vůbec fantaskní a pohádkové. Místo krále a úžasného pohádkového paláce tady máme zase nějaký nudný kancl. Noční můra je tu takový bídný "záporák". Mnohem líp by udělali, kdyby vzali scénář animáku a přehrali nám to v hrané podobě. Byla by to obrovská pohádková jízda a byl bych z toho úplně vedle. Teď jsem vedle z toho, jak moc mě to zklamalo. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama