Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James má spory se Sheou a Thomasem. Po vznesení obvinění v táboře vzroste napětí. (SkyShowtime)

Recenze (17)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat sa epizoda zameriava na vykreslenie vztahov v rodinke nasho farmara-kapitana a v uvode i na bezne nestastia v karavane, ci otazku "vedenia". Blondava idealistka vidi konecne vo svojej mamine zenu a rodicia vo svojej dcerke takisto. Teda jej zvedave ocka na blondatom fuzacovi. Pokludna, obcas az zasnena epizodka, ktora par komentujucim nedokaze "zlozitejsim" obsahom ukojit ich potrebu po "Rambo-style akcii". :) Spokojnost, vdaka zmenam v tempe je serial zaujimavejsi, uveritelnejsi a nepredvidatelnjesi. 80% Zaujimava uvaha v zavere. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na události nepříliš bohatá epizoda. Děj se prakticky nehnul z místa. Nicméně i na tom místě dokázal přinést hromadu kvalitní zábavy, kdy hlavní geront se nebál vzít kolty pevně do své ruky a pořešit cigánskou otázku. Celá epizoda se dost točí kolem houstnoucí atmosféry v táboře. Mnohem více, než kolem brodění řeky, což jsem dle názvu očekával, že bude hlavní téma. Každopádně seriálu rozhodně nechybí koule a více než hezky se na to celé kouká. Je to správně drsný divoký západ. [79 %] ()

Reklama

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je stále super a to i v třetí epizodě. Prozatím dávám 4,5*, zhruba kolem 90%. Je to silné, působivé a slušné. "Napadlo mě, že až potkám Boha, tak se ho zeptám na tohle: Proč udělal svět plný zázraků a pak ho naplnil nestvůrami? Proč stvořil květiny a zároveň hady, co se za nimi skrývají? Jaký smysl má tornádo? A pak mi to došlo. On ho nestvořil pro nás." ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál nemusí mať stále nejakú prestrelku a epickú akciu na to aby bol kvalitný. Stačí obyčajný dialóg otca so synčekom o lovení jeleňov, smrti a živote. Čo viac chýba? Snáď len poriešiť ešte dcéru, ktorá by uz chcela jazdiť aj na inom než koňovi, ale ešte je to proste too soon a nápadník musí byť trošku schladeny, len tým správnym spôsobom, už len nájsť ten balans. Ten je ťažké nájsť v prérii, obzvlášť ak sú ľudia s nervami na hrane a konflikt je za rohom. Konfrontácia ostrieľaného vojaka ktorý zabil tisíce s kočovníkom bola až mrazivá. A to sme ešte ani nevyšli z Texasu. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daddko by na to měl přestat tlemit, když ho to tak strašně obtěžuje a má neustále tu patetickou potřebu nás tady informovat o jeho prostoduchém znechucení...  S každou epizodou je to lepší a lepší. Úžasná kamera a výprava. Skvělý scénář a herecké výkony hlavních tří (McGraw, Hill, Elliot) jsou více než kvalitní. Hlavně Faith Hill velmi překvapila svojí jízdou na koni. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama