Reklama

Reklama

Zhýčkaný spratci

Trailer 1

Obsahy(1)

Tři rozmazlení sourozenci si musí začít vydělávat na živobytí. Jejich bohatý otec totiž předstírá, že o všechno přišel, aby jim dal cennou lekci. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (26)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci a originálny námet, ktorý mal obrovský potenciál na to, aby z toho bola parádna komédia. Bohužiaľ, po vydarenom začiatku prichádza dosť priemerná prostredná časť, ktorá neustále balansuje na rovnakej línii ukáznených súrodencoch. Bolo tam aj viacero dobrých scén, na ktorých sa dalo aspoň pousmiať, ale globálne to nebolo nič extra. Ja si myslím, že takýto námet mal určite na viac. Ale ako oddychovka celkom fajn. Posolstvo síce očakávané, ale iné asi ani nemohlo byť. 3* ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o zbohatlických dětičkách, které měly vše a náhle se ocitnou v realitě běžných smrtelníků. Námět má velký potenciál a tato komedie jej podle mě vyžila jen částečně. Charakteristické rysy francouzského humoru se nezapřou, na druhou stranu mnoho francouzských komedií mě zaujalo a bavilo výrazně víc (ať už klasiky s Louis de Funèsem nebo novější smrště humoru Babysitting, (K)lamač srdcí nebo trochu vzdálenější a na dialozích založené Bůh masakru a Blbec k večeři či trochu černější komedie ze života První den zbytku tvýho života a Nedotknutelní a mnoho dalších). Přesto nadprůměrný snímek 60% ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Pre mna prekvapenie roka. Mal som to za klasicku netflixovu blbost, no na konci dna musim priznat ze som sa mylil. Neskutocne ma to bavilo. Ci humorom, zapletkou, alebo hereckymi vykonmi. Zapletka je sice priehladna, ale pri komedii ma to extra nestve.  Do plneho poctu nejdem, lebo ten zaver by som spravil asi kus inak, ale nic to nemeni na tom ze to je super komedia. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Film vychází z Mexického filmu Smetánka v bryndě. Tady jde bohužel o přesnou kopii originálního filmu, od postav, až po zápletku a filmaři nepřišli s ničím novým. Natočit přesnou kopii filmu a nepřijít s ničím novým, považuji za amatérismus a slušný režisér by se něčemu takovému vyhnul. Originál se mi líbil daleko více. Ve výsledku se na to dá podívat, přece jenom je to kopie jiného filmu akorát s jinými herci, ale i tak jsem se u toho nebavil tak jako, když jsem poprvé uviděl originál. Pozitiva: Alespoň vyměnili autobusy za rikše. Negativa: Není třeba si pouštět tento film, když je originál lepší. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nedrží nás prachatý kapitalistický elity v područí právě takovými pohádkami, že štěstí si za peníze nekoupíš a radost je v práci? I kdyby jo, tak tohle je milá pohádka lehce variující známé téma. Fajn na ní je, že kromě zhýčkaných dětiček dostane lekci i mravokárný tatík. Sice to není žádná velekomedie, ale vyvolá příjemnou náladu. SHRNUTÍ:Za štěstí si sice prachy nekoupíš, ale když ho máš i s prachama, je to víc než výhra v loterii. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo 9. září 2019 a trvalo 7 týdnů. Natáčelo se v Marseille, Fos-sur-Mer a Monaku. (bianci)

Reklama

Reklama