Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elizabeth má před svatbou s Georgem, kolegou zubařem z ordinace, kterou společně vedou. Jedou na víkend k jeho matce, která slaví narozeniny na ostrově poblíž Seattlu, kde rodina žije (což hraje v příběhu důležitou roli). Na oslavu přijíždí i Georgův bratr David, kterého Elizabeth už léta neviděla. Je úplně jiný než jeho poněkud pedantský sourozenec, je to dobrodruh a světoběžník. Momentálně žije v Africe, kde učí děti ve škole. George je vzápětí odvolán na pevninu kvůli nějakému neodkladnému zubařskému zákroku a jeho návrat znemožní silná bouře, která strhne mosty.Ostrov se stane dočasně nedostupný. Puntičkářská, akurátní Elizabeth si přivezla dlouhý seznam věcí, které je třeba vyřídit a objednat před nadcházející svatbou. Protože je George pryč, nabídne se David, že jí bude pomáhat. Elizabeth s ním nikdy moc dobře nevycházela, jako děti se dost škádlili. David vzpomíná, že něj často žalovala. Elizabeth se s Davidem ocitá jako v jiném světě. Všechno, co měla naplánované, najednou přestává být důležité, objevuje s ním kouzlo improvizace a dobrodružství. Rozpomene se, jak moc chtěla jako dítě cestovat. S Georgem se chtěli vzít spíš z pocitu, že mají hodně společného a praxe jim prosperuje, než z nějaké velké lásky. A teď je konfrontována s člověkem, který je úplně jiný než ona... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že "It Was Always You" venujem zopár slov len preto, aby mi povolilo dať komentár s tučne vytlačenými písmenami. Pretože dokopy sa k tomu nedá povedať nič, čo by ste nevedeli usúdiť z pohľadu na poster a z loga Hallmark. To vám dokopy povie úplne všetko čo potrebujete. A mám pocit, že keď sú tieto filmy ochudobnené o vianočnú atmosféru alebo niečo, čo by ich urobilo zaujímavejšie, tak je to len dávka romantických klišé a to je všetko. Herci sú okey, pár scénok je celkom príjemne romantických, ale sú to všetko veci, ktoré ste v minulosti videli a neprináša to nič. Ak máte radi ľahkú romantiku plnú predvídateľných momentov, ktoré máte radi, tak je to film pre vás. Inak si to asi neužijete. Hodnotenie: C ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Storka - ako zväčša: jednoduchá, predvídateľná, milunká. Ale veľmi chcem oceniť jednotlivé scénočky, ktoré film vytvárali. Boli také malé televízne skvostíky. Herci sa - podľa môjho názoru - s pasiou vrhli do svojich postáv a snažili sa podčiarknuť komickosť ich rozpoloženia. Good job! :-) Vizuálne veľmi príjemné prostredie vily na ostrove celkovú atmošku roztomilo dotvorilo. V skratke: ideálne pre unavené ženy. ;-) ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Žvanírna-někdo to tady inteligentně trefně definoval vyčerpávající dialogy.K tomu barvičky,světýlka a thymolinový chrup.Agitka jakože dělejte něco se svýma zubama??? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický, veľmi zjednodušený romantický príbeh, odohrávajúci sa v ideálnom Hallmarkovskom svete. Klasicky vedení príbeh, bohužiaľ, s veľmi slabým záverom. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda, kterou nezachránilo ani pěkné prostředí a krásný dům na stromě. Příběhově naprosto neoriginální, s kým vlastně skončí hlavní hrdinka víte už po prvních záběrech, a jak k tomu dojde si lehce domyslíte. Na deštivé zimní odpoledne pro ženy asi fajn, ale jinak nuda, šeď, nuda. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Femme fatale - každý z nás nějakou má a tahle, sice nijaká kráska, o to více byla přesvědčivá. Očekávaný konec nemohl snížit tu hezkou story o postupném přibližování a o tom, že někdo se pokusil vejít do očekávané společenské škatulky, ale štěstí mu to nepřineslo. A tom je poselství: jděte za štěstím, protože peníze a kariéry jsou jen prostředkem nikoliv cílem. 60% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama