Reklama

Reklama

John bere Halsey a Cortan na místo, kde to všechno začalo a hledá odpovědi ve své minulosti. (SkyShowtime)

Recenze (22)

Playman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, po nadějné předchozí epizodě to padá opět do průměru. Navíc, to že se tvůrci trefili minulou epizodou do feelingu Halo byla asi spíš jen náhoda. Škoda. Lidi co na tomhle seriálu dělají zkrátka nechápou silný stránky předlohy a zaměřují se na něco absolutně jinýho. Na něco, co tam vlastně vůbec nemusí být. Přitom ten potenciál tam sakra je. Figurky z šachovnice mají tvůrci rozestavěný dobře, jen vyměnili herní pole za Člověče nezlob se. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tuhle epizodku si prosím strčte do zadku! Herecky, vizuálně a lokačně z toho smrdí čím dál větší hovenzí. Proč tam serou nějakou dějovou linku s asijatkou, která je stejně o hovně? To byli scénáristi fakt tak zoufalí a nenašli dost materiálu čistě pro hlavní linku s Master Chiefem? Kde je nějaká akce? Ach jo.. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda sa mi naozaj páčila, takže si viete predstaviť moje prekvapenie, keď som videl priemerné hodnotenie. Musím poznamenať, že nepoznám dej hier, takže chápem, že sa to ľuďom ako adaptácia nemusí páčiť a majú pocit, že to nie je seriál, aký od seriálu Halo chceli. Ale imo je to prinajmenšom skutočne dobrá tv epizóda. Príbeh, postavy a svet sú zaujímavé a môže sa z toho vyvinúť skvelý seriál. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá sebavedomá, úplne nečakane aziatka spolu so starším, sebavedomým, úplne nečakane afroameričanom, alfasamcom spoja svoje sily v boji proti bububu zlému bielemu ujovi. Iná mladá sebavedomá, nie biela, žena pomáha Spartanom v boji proti zlej, pochopiteľne bielej, žene, šéfke...trošku zaujal flashback, zhruba trojminutový fajt a inak takmer nič. Aspoň že afroameričan nezabudol vytiahnuť spoza opasku revolver a kúpiť motorku od miestneho pracujúceho človeka zadarmo, tak ako to je v júeséj zvykom... :-D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda dávkuje nové informace a nepřidává další otázky. Tak to mám rád. Co působí hloupě je ta prezentace vzpomínek. Měli by snad být snímány z pohledu první osoby (ne pozorovatele). Na tož aby ta vzpomínka na něj reagovala (“can I see it?”). Co (samozřejmě) sráží epizodu jsou zbytečné scény s asijskou ropuchou. Nezajímavé a k základní lince (artefakty, divno-bloncka) v ničem nepřispívají. Navíc tam po sobě střílí 500 let zastaralou technologii (revolverem) :D. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama