Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská armáda naverbuje malou skupinu vysoce vycvičených vojáků, aby během druhé světové války zaútočili na nacistické jednotky za nepřátelskými liniemi. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jako řemen. Ale já se bavil celou stopáž. Westernová stylizace, skvělé obsazení, desítky mrtvých nácků a spousty výbuchů? Ano, tenhle film je jak dělaný pro mě. U projekce jsem také zavzpomínal na hry Commandos nebo Hidden & Dangerous. Směle by Ritchieho dílo mohlo být jejích víc než zdařilá adaptace. Moc rád bych si dal alespoň tři další pokračování. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak keď prižmúrim obe oči, tie 4* si to odnesie, inak ale popravde sklamanie. Čakal som oveľa viac akčnú režbu. Nato, že má film 2 hodiny sa tam hlavne kecá, kľudne by som si vedel predstaviť vypustiť určité časti. Nemcov sa naša partička  nazabíja dostatok, nie je to  však dosť strhujúce. Vidíme to hlavne vo finále, kde sa proste chodí, strieľa, bojuje so sekerou, ale vám to je tak nejak jedno. Postavy fajn, ale je ich toľko, že priestor dostávajú dosť málo. A to dokonca aj tie hlavné. Natočené krásne, soundtrack super a rozhodne v Žánri chýba komédia. Dráma teda ani pri najmenšom, to sa niekto sekol. Baviť to baví, ale mohlo to byť oveľa lepšie. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejslabší Ritchieho kousek. Tak nějak mi vůbec nesedl ten funky nadlehčený způsob vyprávění, kterému vlastně kvůli té lehkosti a jednoduchosti chybí jakékoliv napĕtí, vážnost nebo emoce. Velmi ploché, hudba mĕ vůbec nesedla. Til Schweiger si to celé ukradl pro sebe a to tam polovinu filmu ani neni. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Pecka - uplne jine nez byste od Ritchieho cekali ale porad zatracene zabavne a skvele odsypajici...krom paradniho vyberu hercu a taky nekolika super vtipku musim vyzdvihnout predevsim hudbu mixujici western a big band, ktere se k memu prekvapeni do vypraveni neskutecne hodi a neustale vam udrzuje usmev na rtech... za me velka spokojenost! ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Jsem rád že jsem tak skvělý film mohl vidět na VELKÉM plátně kde jinde než v kině. Takhle perfektní akční nářez jsem už dlouho neviděl. Skvělý herci, akce, hudba, scénář, příběh prostě vše funguje na výbornou ale hlavně ta akce je to fakt NÁŘEZ! Guy Ritchie a jeho styl hodně můžu ale tímhle filmem ukazuje že laťku zvedá v akčním žánru stále výš. Překvapením pro mě bylo že film je podle skutečných událostí což jsem netušil jelikož jsem viděl jen jeden trailer a víc jsem o tom vědět nepotřeboval, k příběhu nic prozrazovat nebudu možná jen to že se můžete připravit na solidní dávku krve a pořádnou řežbu nácků. The Ministry of Ungentlemanly Warfare Mé hodnocení: 9/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Ian Fleming (Freddie Fox) sa vo filme predstaví slovami: "Fleming. Ian Fleming.", čo je samozrejme odkaz na postavu, ktorú vymyslel a ktorá sa predstavuje: "Bond. James Bond." (Arsenal83)
  • Film na začiatku uvádza, že je natočený na základe v roku 2016 odtajnených dokumentov Winstona Churchilla, v skutočnosti však väčšinu materiálu čerpá z knihy "Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Force Desperadoes of WWII" od Damiena Lewisa ešte z roku 2014 a zobrazuje silne beletrizovanú verziu operácie Postmaster. (Arsenal83)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama