Reklama

Reklama

Hovory Kalousek Soukup

(pořad)
Publicistický
Česko, 2021, 35 min

Obsahy(1)

Exkluzívní rozhovory Jaromíra Soukupa a Miroslava Kalouska na aktuální politická i společenská témata. Dozvíte se kritické názory exministra financí a politického matadora na minulé i současné dění, na Vládu i na chování politických stran. Každý díl bude zaměřený na jinou oblast dění, uslyšíte v nich nejen kritiku, ale i konstruktivní návrhy. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (21)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Normálně bych tomu rovnou vlepil ODPAD už jen kvůli Mírovi „flašce“ Kalouskovi, kterého z celé své duše nesnáším a hnusí se mi, jen když ho vidím a o Soukupovi taky nemám zrovna valné mínění. Nicméně souhlasím s názorem, že ti dva se hledali, až se našli a sledovat to jejich skákání do řeči je až úsměvné. Každopádně to jen podtrhuje celkovou kvalitu slavné TV Barrandov – tedy žumpa první kategorie…A to jsem to viděl jeden a půlkrát… ()

Pink.Panther odpad!

všechny recenze uživatele

Když se dva dlouholetí nejlepší kamarádi potkají před televizní obrazovkou je to vždy zážitek. Pan jaromír. Co k němu říci. Možná nejlepší televizní moderátor všech dob. Nezmizí z obrazovky, celý večerní televizní program odvypráví sám. Je živým důkazem že celovečerní televizní program dokáže obsloužit jedna osoba. Významně máchá rukama čímž způsobuje ve studiu legendární průvan. Kritik Miloše Zemana, zapřísáhlý propagátor ideí Václava Havla, věčný zastánce veřejnoprávní České televize. Snad musel být i chartista. Působí kladně._____Pan miroslav. Co k němu říci. Šarmantní člověk i mouchy ho maj rády. Prostě slušnej rovnej poctivej chlap, tešící se všeobecné oblibě a úctě, milován svým národem, respektovám odpůrci. Možná nejpoctivější poslanec všech dob. Z letošní volební kandidátky odstoupil jen proto aby jeho rodná strana nevyhrála volby s příliš velkým náskokem. Zapřísáhlý abstinent, působí kladně. I přes protesty místních aktivistů mu bude v rodném Táboře postavena socha v životní velikosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak diskusní pořad nemá vypadat. 1) Kalousek začne mluvit a kamera se škodolibě pase na Soukupově tváři. Je neklidný, s netrpělivostí čeká, až Kalousek zpomalí, aby mu okamžitě skočil do řeči bez ohledu na to, že jeho spolubesedník klesl hlasem jen proto, aby se nadechl a pokračoval v souvětí. Soukupem zmítá pubertální nadšení a jeho neschopnost elementární empatie a slušnosti je u člověka, který si nárokuje vedení diskusních pořadů, vskutku neuvěřitelná. Navíc Soukup nepolemizuje s Kalouskovými názory, jen se dychtivě dožaduje toho, aby vyjádřil ty svoje._____ 2) Ne, že by Kalouskovy promluvy byly tak zajímavé a plné námětů k přemýšlení. Kalousek nabízí přehršel politického ptydepe, které vcelku nic neříká a chvílemi to vypadá, že stojí ve sněmovně za řečnickým pultíkem._____ 3) Tolik po prvním dílu. Asi se ještě někdy v budoucnosti kouknu, zdali se po odtoku první náplavy objeví v pořadu něco zajímavého. Zatím to nevypadá... ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Soukup je očividná kunda, o tom žádná. Ale tohle se dá. Je to lepší než to bylo na začátku, pánové se trochu "pochopili" a sladili a tak se na to dá koukat, přičemž Kalouskova výstřední výmluvnost (alespoň na politické poměry) je dostatečným tahounem na to chvíli koukat. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji doby, kdy Soukup nemohl přijít Kalouskovi na jméno a tepal ho při každé příležitosti. Od té doby, co přestal lézt do zadku, kulantně řečeno dělat rozhovory s panem prezidentem a najednou se z něj stal přesvědčení antiZeman, netrvalo dlouho a našel si novou modlu. Charakter se naplno projevil. Pořad je přehlídkou análního alpinismu, bezduchých keců o ničem, neustálého skákání do řeči, opět si nelze nevšimnou nutkání pana "moderátora" Soukupa neustále světu sdělovat své správné názory. Zkrátka takové setkání dvou bezpáteřních egoistů. Tenhle formát podle mě nebude bavit ani fanoušky nejlepšího ministra financí. 0/10. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb když se nejhorší moderátor všech dob, který je v televizi tak často, že byste ho měli po krk, i kdyby to byl nejlepší moderátor všech dob, pustí do debatování s politikem, jehož morální profil je špinavý tak, že kdyby strčil nohu do Tichého oceánu, tak by se onen oceán změnil v jednu obří žumpu zabírající třetinu zeměkoule. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Sešel se prznič televizní zábavy se stejně zaměřeným politikem. Čili dva dementi na jednom place. Vší špíny futrál ()

DAJAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Soukupe,ty zaprodana děvko,u mě jsi skončil,ty televizní žumpo!!! S takovým zmetkem se dát do kupy.Fujjj.To tě ten prolhaný zloděj uplatil tulamorkou? Bych se ani nedivil, poslední dobou tvůj zjev vypadá,jak bys celé noci prochlastal.Asi společně s Mírdou. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

“Dva zkušení političtí matadoři…” To jako Kalousek a kameraman? Nebo kdo je ten druhý? Snad ne křivohnát Jara, kterého politika potkala, jen když podlézal bývalé politické elitě. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem konzervativec, takže pana Kalouska, který byl nejdříve v konzervativní KDU-ČSL a pak spoluzakládal liberální TOP 09 nemá rád, a to nejsem volič KDU. Musím přiznat, že je to ale inteligentní a vtipný člověk, nicméně před časem řekl, že k panu Soukupovi nikdy nepřijde. K tomuto jeho veletoči stačilo, aby se pan Soukup nepohodl s panem prezidentem a panem premiérem a už se mu hodí prostor pro jeho exhibování ve kterém mu pan Soukup nebrání, spíš naopak. ()

DžejPý 

všechny recenze uživatele

Tohle nemůže u Soukupa dlouho vydržet... Dřív nebo později mu někdo řekne (nepředpokládám, že mu to dojde), že je v pořadu za *píp* a skončí to. Kalousek potvrdil to, co jsem si o něm poslední dobou myslel - vyzrál a je to výrazná osobnost. Hodnocení 3 je zaokrouhleným průměrem z Kalouskova hodnocení 5* a Soukupova odpadu. ()

Rade 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo skoro na odpad díky tragickému Soukupovi a jeho přebujelé asertivitě, kterou Mirka Kalouska výrazně upozaďoval. Teď (začátek r. 2022) jsem zaregistroval výrazné zlepšení, Soukup se umírnil a tím má Mirek Kalousek konečně slušný prostor pro své komentáře a glosy k současné situaci. ()

Reklama

Reklama