Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pakárna je černohumorný animovaný seriál. 13 patnáctiminutových satirických příběhů je určeno mladým lidem ve věku 14-99 let.

Hlavními hrdiny je čtveřice teenagerů - Intoš, Drsan, Synáček a Bohouš Mekota. Ti docházejí do školy, kterou řídí Ředitel Hnízdo - odborník vyslaný americkou Nadací pro podporu primitivních národů ve střední Evropě. Jeho úkolem je pozvednout nám tady všem - tedy i vám - bojovou a pracovní morálku.

Druhou linku tvoří rodina Bohouše Mekoty - nezaměstnaný Otec, hodná Máma a Dědeček - milovník starých časů.

Technologie:  Seriál je vyráběn technologií ploškové počítačové animace pomocí software Maya a Animo. Jednotlivé plošky a pozadí jsou ručně kreslené, poté nascanované do počítače a vykolorované softwarem Animo. Posléze jsou přeneseny do software Maya, kde je z nich vytvořena plně hybná „plošková loutka“ s virtuální kostřičkou, které následně tým animátorů vdechne život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

I když je to ujety, tak na tenhle seriál jsem narazil před asi pěti lety když jsem se doma nudil a do vyhledávače jsem psal náhodná slova. Rozhodně si myslim že Pakárna je tady dost podhodnocená a kdyby každý hodnotil opravdu za sebe, bylo by hodnocení minimálně o 20% větší. Já jsem se u toho tenkrát teda dost pobavil ()

billcarson 

všechny recenze uživatele

Já jsem se docela bavil. Graficky to ujde dr. Bazna je úplně meganej zoofil co znám. Otec vám opatří celé stádo. Celé stádo? No a aby se hrdina jmenoval Bohuš Mekota - co dodat. Jen mě udivuje, že to bylo pro mládež a vytvořila to veřejnoprávní tv - to mi hlava nebere, aby k takové vzdělávací perle dali posvěcení naší papaláši. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dle tvůrců česká variace na Simpsonovi... Větší pakárnu již opravdu nikdo nemohl vymyslet. Naprosté dno tvorby České Televize a jediným kladem je, že níže se již klesnout nedá, takže již by bylo na čase odrazit se nějakou kvalitní záležitostí. Neříkám, že by u nás nešel obstojně udělat animovaný seriál pro dospělé, ale tímto směrem cesta rozhodně nevede. Jedna * je za zpracování animace - nebolí z ní oči. I to je v tomto případě značný úspěch. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

No, už sem se chystal tomu dát * , ale rozjíždí se to. Animace moc kvalitní není, a vykrádání Simpsnů a South parku je hned vidět. Po druhém a třetím dílu sem si opravdu říkal, jestli si z nás dělá srandu. Nakonec se přece jen něco dít začalo, a stal se z toho klasický animák. Pokud bude v plánu druhá řada, nebudu proti. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, režisér chtěl udělat něco jako pořady "Adult Swimu", "South Park" a další animáky pro dospělé. Ale sakra po první epizodě, kterou jsem zhlédl to vypadalo jako potracené dítě Zděnka Trošky a hry Polda 7: Pankrác zase je vtipný tím, že je to k*kot. Animace vypadá mnohem hůř než spousta animací na českém internetu. Ocenil bych dobrý animovaný seriál pro dospělé, ale sakra musí býti alespoň trochu dobrý. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama