Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pakárna je černohumorný animovaný seriál. 13 patnáctiminutových satirických příběhů je určeno mladým lidem ve věku 14-99 let.

Hlavními hrdiny je čtveřice teenagerů - Intoš, Drsan, Synáček a Bohouš Mekota. Ti docházejí do školy, kterou řídí Ředitel Hnízdo - odborník vyslaný americkou Nadací pro podporu primitivních národů ve střední Evropě. Jeho úkolem je pozvednout nám tady všem - tedy i vám - bojovou a pracovní morálku.

Druhou linku tvoří rodina Bohouše Mekoty - nezaměstnaný Otec, hodná Máma a Dědeček - milovník starých časů.

Technologie:  Seriál je vyráběn technologií ploškové počítačové animace pomocí software Maya a Animo. Jednotlivé plošky a pozadí jsou ručně kreslené, poté nascanované do počítače a vykolorované softwarem Animo. Posléze jsou přeneseny do software Maya, kde je z nich vytvořena plně hybná „plošková loutka“ s virtuální kostřičkou, které následně tým animátorů vdechne život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

nudla 

všechny recenze uživatele

"Proč se bát zítřků? Třeba žádné nepřijdou!" Mám to zkouknuté už několikrát a stále mě to baví. Je jasné, že to nikdo nemyslel vážně, proto to neberu vážně ani já. Když se nad to dokážete dejme tomu povznést, tak si to neskutečně užijete. Ne že by to bylo nacpané vynikajícíma hláškama, ale najde se jich tam poměrně dost. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 4 díly a dohromady jsem se u toho asi 4× zasmál. To znamená, že průměrně na 1 díl připadá 1 povedenej vtípek a to je hodně málo. Jinak je to kombinace nudy a trapnosti. Navíc to vypadá, že to snad nakreslili chovanci v Jedličkově ústavu a namluvený je to taky hrozně. Se zavřenejma očima dávám 1 hvězdičku, ale je to opravdu skoro na odpad. ()

Reklama

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, režisér chtěl udělat něco jako pořady "Adult Swimu", "South Park" a další animáky pro dospělé. Ale sakra po první epizodě, kterou jsem zhlédl to vypadalo jako potracené dítě Zděnka Trošky a hry Polda 7: Pankrác zase je vtipný tím, že je to k*kot. Animace vypadá mnohem hůř než spousta animací na českém internetu. Ocenil bych dobrý animovaný seriál pro dospělé, ale sakra musí býti alespoň trochu dobrý. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

po shlédnutí několika dílů musím říct,že mě to vcelku vzalo i když je to PAKÁRNA.Jediný co mě na nich trochu štve jsou jejich netové stránky na kterých vyzívají ať jim pošlete nějakou hlášku,že ji využijí....to je docela slušnej podvod neb použijuo vaši hlášku a vám jako autorovi(i když pakárny)nic nedají,takže o režii se dá říct jen to,že je to PAKÁRNA ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Někde jsem slyšel nebo četl: "Pakárna = Čeští Simpsonovi". Autor tohoto výroku asi Simpsonovi nikdy neviděl. Pakárna je naprosto mizerná, animace ještě horší a scénář nestojí ani za zmínku. Díky bohu jsem viděl pouze dva díly, takže to na mě nezanechalo následky. Pakárná má štěstí že horší hodnocení než odpad neni. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama