foto

Julian Firth

  • nar. 12.3.1960 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Blood and Carpet
2013 Lucan (TV film)
2012 Restless (TV film)
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
2010 Mr. Nice
2009 Margaret (TV film)
2008 Čistá práce
2006 Královna
2004 Agent Cody Banks 2
Amnesia (TV film)
Spiknutí střelného prachu (TV film)
2003 Byron (TV film)
Sylvie
2000 Smlouva s ďáblem
Vidění (TV film)
1999 Krásní lidé
Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
1993 Foreign Affairs (TV film)
Krajina stínů
1991 21
Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1988 Paris by Night
1987 Hearts of Fire
1986 Úplní začátečníci
1985 Síla života
1984 Malá bubenice
Oxford Blues
1983 Forever Young
Útěky z dětství
1979 Quadrophenia
Spodina
1978 Zproštění viny

TV seriály

2019 Viktorie (TV seriál)
Cizí předměty (S03E04)
2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Going in Heavy (S01E03)
Ctihodná žena (TV seriál)
The Ribbon Cutter (E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
2012 Ripper Street (TV seriál)
The Weight of One Man's Heart (S01E05)
Secret State (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
Setkání (E04)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Clarissa (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 The Management (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Oliver Twist (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Morgan's Boy (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky