foto

Sean Blakemore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ad Astra
2018 One Crazy Christmas
Spinning Man
2016 Diva Diaries
Zvířátko
2015 Fear Files (TV film)
2014 The Fright Night Files (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Church Girl
2010 Butterfly Rising
2008 Belly 2: Millionaire Boyz Club
Columbus Day
2007 Blackout
Motiv 2: Odplata
Young Cesar
2006 Pikantní salsa
Restraining Order
2004 Motiv
Woman Thou Art Loosed
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2002 Big Ain't Bad
Dahmer
2001 Keepin' It Real
2000 Playing with Fire (TV film)
Proces
1996 Soul of the Game (TV film)

TV seriály

2020 Two Degrees (TV seriál)
2019 Greenleaf (TV seriál)
Original Sin (S04E01)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Vytoč M jako Murtaugh (S03E11)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Druhý polaroid (S02E04)
Opilá coura (S02E03)
2017 The Quad (TV seriál)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Legacy (S02E18)
Flash Squad (S02E17)
5 Deadly Sins (S02E16)
další epizody (5)
Bosch (TV seriál)
Únos (S02E05)
V údolí je klid (S02E04)
Noční oběť (S02E03)
Devious Maids (TV seriál)
Much Ado About Buffing (S04E09)
Blood, Sweat and Smears (S04E07)
The Maid Who Knew Too Much (S04E06)
další epizody (4)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Matka a syn (S07E07)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Gone in 6 Seconds (S02E06)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nábor (S08E12)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Bolest (S01E17)
Ztracení (S01E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda v nočním klubu (S04E25)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Amíci v Anglii (S04E01)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Odtud až k rodičovství (S13E17)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Stres (S01E02)
Invaze (TV seriál)
Re-Evolution (E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
Falešný vrah (S03E11)
2005 Na Západ (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Aftermath (S03E01)
Odložené případy (TV seriál)
Divné ovoce (S02E19)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do vězení (S02E16)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky