foto

Sergio Di Zio

  • nar. 20.9.1972 (46 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Queen of Sin (TV film)
2017 Kiss and Cry
Pryč od všeho
The Meaning of Life
2016 Případ Sloane
Rupture
2015 Muž na laně
2014 Angels and Ornaments (TV film)
My Daughter Must Live (TV film)
2012 Chladnokrevný
Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
2008 Boj o patent
2007 Just Buried
Komplic
Právo být otcem (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Svatební války (TV film)
2005 Těžká váha
2004 Pravidla lásky (TV film)
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Eloise a Vánoce (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
Štěstí
2002 19 Months
RFK (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Let 534 v ohrožení (TV film)
1999 Blázinec (TV film)
Pokrevní bratři
Posedlost Ayn Randové
Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
Strom splněných přání
1998 Wall, The (TV film)
1997 Major Crime (TV film)
1995 Banda na výletě

TV seriály

2016 Four in the Morning (TV seriál)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Svědek (S06E07)
2014 Království (TV seriál)
Královské krve (S02E07)
Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
Kravaťáci (TV seriál)
K snídani, obědu i večeři (S04E02)
2012 Doozers (TV seriál)
Grojband (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
Fit for Duty (S05E11)
další epizody (13)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Green Falls (S01E02)
Almost Heroes (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Priority of Life (S04E17)
Team Player (S04E16)
další epizody (24)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Dan for Mayor (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
Jumping at Shadows (S03E06)
The Other Lane (S03E05)
další epizody (7)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktor nebo Viktorie? (S03E03)
2009 The Listener (TV seriál)
Vlny (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
The Good Citizen (S02E17)
You Think You Know Someone (S02E16)
další epizody (22)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Never Kissed a Girl (S01E08)
He Knows His Brother (S01E07)
další epizody (9)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Northern Town (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Wayside (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
1998 Twitch City (TV seriál)

Dokumentární

2014 Gone South: How Canada Invented Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace