foto

Bryan Batt

  • nar. 1.3.1963 (56 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Darlin’
2018 Billionaire Boys Club
I Hate Kids
Raceland
Tales from the Hood 2
2017 Mississippi Murder
2016 Abattoir
Po
2015 Cena moci
Sam
Wiener Dog Internationals
2013 12 let v řetězech
B-Side
Nemocnice Parkland
Poslední láska Robina Hooda
Wiener Dog Nationals
2011 Brawler
2009 Komici
2005 Alma and King Noah's Court
1999 Hit and Runway
1997 Kiss Me, Guido
1995 Jeffrey

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
Láska není hračka (S30E11)
2016 Scream (TV seriál)
Heavenly Creatures (S02E11)
The Orphanage (S02E09)
Village of the Damned (S02E08)
další epizody (7)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sesterské město (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sesterské město 1. část (S13E12)
2015 Scream (TV seriál)
Ghosts (S01E08)
In the Trenches (S01E07)
Betrayed (S01E06)
další epizody (6)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kořistní víno (S10E05)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Před úsvitem (S03E09)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
další epizody (8)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Do Over (S05E04)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Smetánka (S02E11)
další epizody (13)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Butterfly (S01E07)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinný hotel (S02E12)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2017 King Cake: A Big Easy Story

Host

TV pořady

2011 Rocco's Dinner Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace