foto

Sean Gilder

  • nar. 1.3.1964 (54 let)
    Brampton, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Duchess of Malfi, The (divadelní záznam)
2013 Sobecký obr
2012 Ostrov pokladů (TV film)
2011 Inspector George Gently: Gently Upside Down (TV film)
2006 Pád
2004 Král Artuš
Únos
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
2002 AKA
Gangy New Yorku
2001 Do toho
Hornblower II - Odplata (TV film)
Hornblower II - Vzpoura (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Honest
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
Hornblower - Žabáci a Langusty (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film)
Hornblower - Rovná šance (TV film)
1997 Clancy's Kitchen
Investigator, The (TV film)
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
Nevinný spánek

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (5)
2016 Our Girl (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
Penny Dreadful (TV seriál)
Nejlítější šelma (S03E06)
Tento svět jest naším peklem (S03E05)
Zlo a dobro v jedno jsou (S03E03)
další epizody (4)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
The Uprising (E02)
A Dangerous Game (E01)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Monroe (TV seriál)
Únos a výkupné (TV seriál)
2007 Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Pán času (TV seriál) - a.z.
Utopie (S03E11) - a.z.
Shameless (TV seriál)
Revelations (S04E08)
Terrorist Target (S04E07)
Dangerous Situation (S04E06)
další epizody (8)
2006 Shameless (TV seriál)
Baby (S03E03)
2005 Shameless (TV seriál)
Welcome to the Family (S02E06)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Resort to Murder (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 On the Up (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace