Reklama

Reklama

Nygma představí „Hádankáře“ a Gotham získá pochybného nového zloducha. Objeví se znepokojivé detaily o smrti Gordonova otce. (Netflix)

Recenze (6)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jako dlouholetý fanoušek Riddlera jsem netrpělivě čekala, s čím tvůrci Gothamu přijdou. Zvlášť po té eskapádě „bros love story“. Fetující Riddler, který si pokecává se svým mrtvým přítelem Penguiemn, jež mu následně začne zpívat ukolébavku, to je vážně více než divné. Naštěstí to pak zachraňuje zbytek dílu, kdy se i trochu přibližuje Riddlerovi z komiksů. Ostatní postavy tam byly zbytečně, jen opakují to, co už jsme v seriálu mohli vidět několikrát – Penguin opět „umírá“, Selina opět „dělá drahoty“ a hraje si drsnou cool holku, co nechce mít s boháčem nic společného (zase?), Bruce je zase pěkně v kelu (zase?!) a Gordonovi opět podlézají všichni možní mafiáni, kteří ho mermomocí chtějí přetáhnout k sobě (ZASE?!). Zííííív! Možná by si scénáristé Gothamu měli dát menší školení u Agents of S.H.I.E.L.D., aby viděli, jak má vypadat pořádný scénář, sakra! Protože, až to nepotáhne Riddler, tak v tomhle seriálu už vážně moc pořádných postav nezbyd a seriál dopadne jak Arrow ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla celkem dost slabota po takovém čekání. Jediná super hláška byla Riddlera : Harvey is tide up. :D. Jinak bylo jenom jasný, že je tučnák naživu a Seliny bylo málo, takže velké mínus. Jsem zvědavej, o čem vlastně konec série bude. Ed to sám neutáhne.. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Eda Nygmu sa definitívne stal záporák Riddler. Jim sa po prvýkrát dozvedel o Sovom tribunáli (a nielen to). Brucea Waynea niekto "nahradil". Vyzerá to v celku zaujímavo a teším sa, ako to celé ešte vygraduje do finále. Akurát škoda toho strašne jednoduchého Oswaldovho "vzkriesenia". ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, patnáctá epizoda byla v podstatě nudná, s Riddlerem to bylo jako na houpačce, ale největší problém vidím v tom, jak se tvůrci marně snaží vyvolat napětí, i když je všem jasné, že jsou všechny hlavní postavy v naprostém bezpečí. Já bych si dovolil jen tak z voleje tipnout, že se Bruce Wayne dožije v pohodě alespoň čtyřicítky a že většinu života prožije v nějakém tmavém kostýmu. Ale to byl samozřejmě jen můj odhad, co já můžu vědět. Jinak u záchrany zastupujícího kapitána Bullocka jsem se fakt od srdce zasmál, tyhle blbosti se tvůrcům asi musí líbit, protože je v různých obměnách stále opakují. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Tato epizoda začíná část 3. série s názvem „Heroes Rise“. (G....)

Reklama

Reklama