Reklama

Reklama

Rodinné vztahy

(seriál)
Česko, 2018, 50 min

Hrají:

Jan Šťastný, Barbora Šťastná, Martin Dejdar, Igor Bareš, Lukáš Langmajer, Barbora Mottlová, Saša Rašilov nejml., Michaela Kuklová, Jan Čenský (více)

Obsahy(1)

Životní příběhy plné bolesti, šokujících odhalení, viny a odpuštění, lásky a nenávisti. Ale i smutné začátky mají šťastné konce. (TV Barrandov)

Recenze (5)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Na Barrandov dobrý.V pilotu kamera sice jednoduchá, ale tady si nemohli moc pohrát a líbilo se mi, jak je to natočené.Prostřihy z budovami, které s příběhem nesouvisí, ale vypadají hezky, to obzvláštňují.V dalších dílech už kamera ok.Scénář zajímavý a herci to zahráli pěkně.Na Barrandov to je překvapivě dobré. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Infantilita postav je posunuta na úplně jinou úroveň než Křižovatky života a Súsedské + Rodinné prípady. Tím spíš že zde nehrají žádní ochotníci, ale celkem známí herci. 😂 Co by člověk neudělal pro cash. ()

p8ja 

všechny recenze uživatele

Rodinným vztahům podle mne vévodí toporné, strojené dialogy,v závěru jak vystřižené z učebnice psychologie: všichni jsou plni pochopení a usmíření. Scény z interiérů jsou překlenuty docela pěknými záběry velkoměsta, které však s příběhem nesouvisí. Úmysl prý byl, aby to bylo pozitivní a aby to končilo dobře. To se podařilo a asi je toho dnes třeba, možná si mnohá z divaček po prvním dílu řekne "a proč bych se i já nemohla přátelit s novou partnerkou bývalého manžela". Na můj vkus je to ale až moc průhledné. Za nápadem na tento námět prý stojí sám pan ředitel všeuměl Soukup. No aby to nebyl spíš hřebíček do barrandovské rakve. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama