foto

Patrick Godfrey

  • nar. 13.2.1933 (87 let)
    Finsbury Park, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Borderlands
2012 Bídníci
Is This a Joke?
2011 Dimensions
2009 Shadows in the Sun
2008 Vévodkyně
2006 Hledači mušlí (TV film)
Šprti
2005 Oliver Twist
Popravčí
2003 Looking for Victoria (TV film)
2002 Hrabě Monte Cristo
Jak je důležité míti Filipa
The Falklands Play (TV film)
2001 Můj bratr Tom
2000 Mistr zázraků
1998 Věčný příběh
1995 Cruel Train (TV film)
Fantozzi ve škole
1994 Bermuda Grace (TV film)
1993 Proces
Soumrak dne
1992 My Friend Walter (TV film)
1989 Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Manifesto
On the Black Hill
The Girl in a Swing
1987 Maurice
Miss Marple: Nemesis (TV film)
1986 Profesore, jdete pozdě!
Zázračný lékař
1985 Pokoj s vyhlídkou
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
Rainy Day Women (TV film)
Tragedy of Coriolanus, The (TV film)
1983 Žár a prach
1972 Miss Julie

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Tik tak (S03E01)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Bílé pírko (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
2000 Doctors (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Smrt pampeliškám (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Paul Merton: The Series (TV seriál)
Sleepers (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Únos ministerského předsedy (S02E08)
1989 Behaving Badly (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Charmer, The (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Pulaski (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Edge of Darkness (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1975 Ballet Shoes (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1967 St. Ives (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Dickensovy povídky (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2008 Passage
2007 Svět za 50 let (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 As You Like It (divadelní záznam)
2011 Collaborators (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky