foto

James McGowan

  • nar. 30.5.1960 (58 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pyewacket
2014 Stage Fright
2013 Compulsion
2012 Total Recall
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
Dokonalý učitel (TV film)
2009 Unstable (TV film)
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
Christiina pomsta (TV film)
Lies and Crimes (TV film)
Savage Planet (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
2006 Bojovníci země
I Am an Apartment Building (TV film)
2005 Dokonalý chlap
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 My Brother's Keeper
Princ a já
The Right Way
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Padlý anděl (TV film)
Perfect
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Dotyk divokých koní
Na stopě vraha (TV film)
Tichá noc (TV film)
2001 Largo (TV film)
On Their Knees
2000 Live Through This (TV film)
1997 Všechno zlé je pro něco dobré (TV film)

TV seriály

2016 Já, společnice (TV seriál)
Access (S01E07)
Boundaries (S01E06)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Beast of Times, Worst of Times (S04E06)
2014 Bitten (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Darknet (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Romeo Foxtrot (S02E10)
Something Fierce (S02E09)
další epizody (7)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Misfires (S01E02)
další epizody (4)
Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Largo (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

TV pořady

2004 CBC News: The Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace