foto

Cherry Jones

  • nar. 21.11.1956 (63 let)
    Paris, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Eyes of Tammy Faye
2019 Deštivý den v New Yorku
Temná tvář Brooklynu
The Friend
V kraji vína
2018 Vymazaný kluk
2017 Večírek
2016 Americká reportérka
2015 Spatřil jsem světlo
2014 Days and Nights
2011 Pan Bobr
2009 Amelia
Mother and Child
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2005 Plavkyně
2004 Dannyho parťáci 2
Vesnice
2002 Podivná tajemství
Znamení
2001 Kauza: Dítě (TV film)
2000 Cora Unashamed (TV film)
Dokonalá bouře
Erin Brockovich
1999 Kolébka ve větru
Smrt milionáře (TV film)
Záhada jedné dámy (TV film)
1998 Zaříkávač koní
1997 Podezřelý
1995 Polio Water
1992 Promiň, jsi ženatý!
1987 Světlo mého dne
The Big Town
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)

TV seriály

2020 Defending Jacob (TV seriál)
After (E08)
Job (E07)
Wishful Thinking (E06)
další epizody (8)
2019 Chimerica (TV seriál)
Neither East nor West (E04)
The Brace Position (E03)
Gray Areas (E02)
další epizody (4)
Boj o moc (TV seriál)
Argestes (S02E06)
Tern Haven (S02E05)
Příběh služebnice (TV seriál)
Bůh žehnej tomu děcku (S03E04)
Transparent (TV seriál)
Transparent Musicale Finale (S05E01)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Holly (S02E11)
Přítěž (S02E03)
Portlandia (TV seriál)
Rose Route (S08E10)
2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Day in Question (E08)
Soldier Boy (E07)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
další epizody (7)
Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The New Nurse (S01E01)
Transparent (TV seriál)
Off the Grid (S03E09)
The Open Road (S03E06)
Oh Holy Night (S03E05)
další epizody (5)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Pád střemhlav (S03E01)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (6)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Turtles All the Way Down (E13)
Two Birds (E12)
Say Hello to My Little Friend (E11)
další epizody (11)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (20)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (24)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Eppur Si Muove (S05E16)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2014 Holbrook/Twain: An American Odyssey
2013 Elaine Stritch: Shoot Me
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
Making 'Signs'
2002 Miss America (TV film)
2001 Jazz (TV seriál)
1998 Out of the Past
1992 In the Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 71st Primetime Emmy® Awards (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky