Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvůli záchraně TVA se Loki a Mobius vydávají do minulosti vypátrat umělou inteligenci Minutku. (Disney+)

Recenze (32)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ravonna je s minutkou v roce 1860 cosi a dá knihu Tva  Victoru Timelymu posuneme se do roku 1893 a Viktor Timely tam má přednášku o vzniku tva zhruba. Po něm je Sylvie co chce zabít jelikož je to varianta Kanga Loki a Mobius co ho potřebují, aby se tva nezhroutila a Ravonna s minutkou pro své vlastní účely. Tak, že se tam všichni nahánějí (chvílemi to vypadá jak groteska s ptákem uličníkem a kojotem Vildou)  a vše vyústí v to, že ho Sylvie nezabije a vezmou si ho Loki s Mobiem. Ravonnu pak kopne Sylvie do portálu s mrtvým He Who Remainsem minutka jí řekne , že má plán a máme konec. 60 procent. Jsme v půlce a pořád to stojí na místě  moc si od toho neslibuji zatímco první řada měla nápady a lokace a  byla zajímavá tady to stojí na místě a nikam se to neposunuje. Snad to aspoň vyústí v to, že se Loki objeví v  hlavní dějové lince Marvelu. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po prvním nadšení z nové série přichází rychlé vystřízlivění. Marvel se snad vystřílel a vyčerpal hned v první epizodě, od té doby to jde od desíti k pěti. Vedlejší postavy jsou úplně otřesné (Ravonna, Hunter B-15, Victor Timely) a Loki s Mobiem vše nezachrání. První polovina epizody byla za mě nekoukatelná, Majors a jeho Timely mi fakt nesedli. Silně mi začíná vadit i Sylvie, která se neustále opakuje a nudí s každou další epizodou. Mám dojem, že ta aura kolem Lokiho je pryč. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si říkám, že by se pro roli Kanga jen těžko sháněl méně charismatický a horší herec než je Jonathan Majors. Snad jedině že by místo něj hrála Jada Smith. Ten člověk prostě neumí vůbec hrát a je tak neuvěřitelně nesympatický a protivný, že to kazí celý díl. Sylvie se taky jen náhodně ukáže, aby si mohla zašermovat, a zase zmizne bůhví kam. Proč? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry jako, ale Majors je neskutečně otravný. Jeho přehráváný projev (teatrální dikce) je otřesná. Děj opět celkem nesmyslný (dokonce i nahlas padne věta “proč nespolupracujete” = scénář ví, že je na vodě). Jediné co funguje je posledních 10 minut, kdy se dozvídáme něco málo o počátcích TVA. Pozn.: co to Sylvie zase na konci předvedla? Vždyť to nedává smysl! ()

Johanner 

všechny recenze uživatele

A dost! Nestává se mi to často, respektive skoro nikdy, ale po tomhle díle už Lokimu šanci nedám. Neni to vyloženě blbý, ale takhle si seriál, který má MCU vyvézt po letech tápání (po Endgame) zpět na výsluní, nepředstavuju. Jonathan Majors a jeho tajtrdlíkování je to nejotravmější, co jsem si tenhle rok pustil. Napsal bych, že je jeho charisma na nule, ale takovou lichotkou ho bohužel poctit nelze. Jen ještě zmíním, že jeho skandály v osobním životě v potaz absolutně neberu. Kevine, takhle ne :-( ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ruské kolo, které vidíme na Světové výstavě v roce 1893, je první postavené kolo tohoto typu na světě. (NiWi)

Reklama

Reklama