foto

Blake Robbins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Backpedals
DriverX
The Scent of Rain & Lightning
Wind River
2016 Ctrl Alt Delete
2015 Martyrs
2014 Buttwhistle
Jayhawkers
Sublime and Beautiful, The
2011 Dispatch
Hollywoodské straky (TV film)
Part Time Fabulous
2010 Rubber
2009 Chceš mě, chci tě
2008 Bunker Hill (TV film)
The Only Good Indian
2006 Arc
Love Comes to the Executioner
2004 Going Under

TV seriály

2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Na vlastní pěst (S01E05)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Pilot (E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
Aon Rud Persanta (S06E11)
Kancl (TV seriál) - a.z.
Paper Airplane (S09E20) - a.z.
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
2,918 Miles (S09E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dívka s hnědýma očima (S02E04)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Zahrada rozcestí (E17)
Obětovat královnu (E15)
další epizody (4)
Kancl (TV seriál)
The Banker (S06E14)
2009 Kancl (TV seriál)
Niagara: Part 1 (S06E04)
2008 Private Practice (TV seriál)
A Family Thing (S02E01)
Kancl (TV seriál)
Employee Transfer (S05E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyšší výkon (S03E15)
Vincentův svět (TV seriál)
Prvotřídní hajzl (S05E08)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S05E20)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
A Priest, a Doctor and a Medium Walk Into an Execution Chamber (S01E12)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Pozdní návraty (S01E19)
Čarodějky (TV seriál)
Špatný, špatný svět, část první (S06E22)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
4giveness (S06E05)
A Failure to Communicate (S06E04)
další epizody (6)
2002 Firefly (TV seriál)
Ariel (E09)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Wheel of Fortune (S05E05)
další epizody (6)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace