foto

Nicholas Asbury

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alma's Not Normal (TV film)
2015 A Song for Jenny (TV film)
Arthur & Merlin
Jacked
2012 Shadow Dancer
2009 5 posledních lásek
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)

TV seriály

2018 Nevinný (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Psychiatr (TV seriál)
Many Sainted Men (S01E07)
Silver Smile (S01E03)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Kuchař dareba (S01E09)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Replacements (S02E02)
WTF Happened? (S02E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Pátý (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Vicious Vet (S01E06)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Possession (S01E03)
Pán času (TV seriál)
Zygonská inverze (S09E08)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
The Crimson Field (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krev na rukou (S02E01)
Vražedné šifry (TV seriál)
Uncustomed Goods: Part 1 (S02E03)
Borgia (TV seriál)
1498 (S03E04)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Láska a manželství (TV seriál)
2011 Jury II, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2005 Beethoven (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ruská cesta k revoluci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky