foto

Nicholas Asbury

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Song for Jenny (TV film)
Arthur & Merlin
Jacked
2012 Shadow Dancer
2009 5 posledních lásek
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)

TV seriály

2018 Innocent (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Alienist (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
Silver Smile (E03)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Replacements (S02E02)
WTF Happened? (S02E01)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Pátý (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Possession (S01E03)
Pán času (TV seriál)
Zygonská inverze (S09E08)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
The Crimson Field (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krev na rukou (S02E01)
Vražedné šifry (TV seriál)
Uncustomed Goods: Part 1 (S02E03)
Borgia (TV seriál)
1498 (S03E04)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Láska a manželství (TV seriál)
2011 Jury II, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2005 Beethoven (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ruská cesta k revoluci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace