foto

Vanessa Matsui

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Shoe Addict's Christmas (TV film)
2016 Valentine Ever After (TV film)
2015 Charming Christmas (TV film)
Omyly jedné noci
2013 The F Word
Šmoulové 2
2012 The Hat Goes Wild
Vánoce s Holly (TV film)
Únos
2011 I Heart Doomsday
Stay with Me (TV film)
The Future Is Now!
2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Padělatelé (TV film)
Peepers
2009 Z jiného úhlu (TV film)
2008 Tajemství rodinného sídla (TV film)
Táta za všechny peníze
2007 Recon 2022: The Mezzo Incident

TV seriály

2019 Zpátky do práce (TV seriál)
O právech a lidech (S03E02)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Holly (S02E11)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Volný pád (S02E13)
Krycí firma (S02E11)
Rodina (S02E09)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Temný odraz (S02E17)
Ti, v nichž proudí krev démona (S02E13)
Nejsi sám sebou (S02E12)
další epizody (7)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Ani cesta do pekel není jednoduchá (S01E02)
Pohár smrti (S01E01)
Schitt's Creek (TV seriál)
Lawn Signs (S02E12)
2015 Dívka odjinud (TV seriál)
Rise (S05E16)
Here Comes the Night (S05E07)
Clear Eyes, Fae Hearts (S05E06)
další epizody (4)
2013 Seed (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
La Fae Époque (S04E07)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Joust (S02E05)
Phoenix (S02E01)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
Kingová (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Thad's Back (S03E03)
V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Horse to Water (S02E14)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nešťastná láska (S03E03)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Finálový zápas (S01E13)
Dívka odjinud (TV seriál)
Dead Lucky (S01E05)
Elitních 18 (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
2009 The Bitter End (TV seriál)
2006 Business, The (TV seriál)
2005 Festival, The (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky