Reklama

Reklama

Martin Kotík

Martin Kotík

nar. 14.07.1974 (49 let)
Praha, Československo

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

O mě řeč není, reagoval jsem na ty tvé uměl. výšiny (kterých ses chytil), o kterých si myslím že vůbec není řeč, a to ani z úst samotného Kotíka. Dál si mě přirovnal k nýmandům a dacanům (takže si se dotkl, všech lidí, kteří tyto filmy rádi sledují a vyhledávají), také neoprávněně, možná si ale jen dost dobře popsal sebe. Kotíka a jeho filmů se nijak nezastávám, jen nemám rád, když někdo podobně jako ty, něco škatulkuje, něco někomu podsouvá a všem ostatním tu něco haní. Nejsi tu ostatně sám..Ne, ty filmy od nich moc nemusím, o pochopení to vůbec není, apropo kolik si jich nakoukal ty, že se tu vytahuješ, skrz zaneprázd. přes český film, asi moc ne:-)

Marthos

Marthos (hodnocení, recenze)

Jim se to líbit nebude? Zatím se to nelíbí pouze tobě. Vyskakuješ tady jako husa z flašinetu a říkáš, že je ti to jedno. Asi ne tak docela. P. S. Tarkovského a Felliniho bys totiž ani nepochopil.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

To bylo jako na koho? Opět urážíš vysokou skupinu lidí, kteří tyto filmy mají rádi, těm se to určitě líbit nebdue... To seš na velkém omylu mě je nějakej Kotík ukradenej, a vůbec českej film současnosti, až na malé vyjímky, šéf však nejhorší nebyl a zatím si stojím..Jinak oni ty tvoje staré české filmy a někteří tvůrci té doby, určitě měli vysoké umělecké ambice.. aha...Poroto některým musíš zbytečně nadržovat, příště bych se radši zdržel komentáře, ber to tak že někomu se to prostě líbí, někomu ne, já tyhle filmy nevyhledávám ale rozhodně se radši podívám na nějaký americký b trash, než třeba Tarkovskiho či Felliniho....

Marthos

Marthos (hodnocení, recenze)

To je přesně ten problém, proč u nás dnes v podstatě neexistuje režisér s vyššími ambicemi. Stačí natočit další čudláckou srágoru pro takový dacany a nýmandy jako seš ty. Otevři si pivko, hoď smradlavý nohy na stůl, křoupej chipsy a bav se u Kotíkových filmů, mě je to jedno. Jen když si spokojenej.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

A kdo tady mluví o nějakých uměleckých výšinách, on určitě ne, točí to co ho baví, po čem je zrovna poptávka, která uspokojuje x % lidí, které se na nějaké náročnosti můžou leda tak....

Marthos

Marthos (hodnocení, recenze)

Nic ti nepodsouvám, pouze jsem vyjádřil svůj názor. Pakliže se shoduje s tvým, nechápu, proč bychom si nemohli rozumět. Ale vidíš-li to tak, mrzet mě to nebude.

Marthos

Marthos (hodnocení, recenze)

Milý Eodeone, já jsem tu nikdy netvrdil, že jeho filmy obsahují nějaký fekální humor, pouze koketují s nejvyšším stupněm laciné komerce (s výjimkou Všechno nejlepší!). A Šéf je téměř na úrovni Troškových prací čili tudy cesta k uměleckým výšinám jistě nevede.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Pánská jízda je odporná špatnost, ale Všechno nejlepší je trochu víš, než-li Troška. Jestli Kotík půjde na pranýř, rozhodne Šéf...

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Ne že bych chtěl toho nešťastníka hájit, ale ničeho "fekálního" jsem si v jeho filmech nevšiml... Ten poslední jsem ovšem dosud neviděl.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Trellíno, v tom bude nějakej kód, vzpomeň na 4.15.71 v Bourne Ultimatum :-D

Trellíno

Trellíno (hodnocení, recenze)

Aby taky netočil tak hrozný filmy, když se narodil v tak nešikovnej měsíc. Chudák, hádám, asi nikdy v životě neslavil narozeniny. :)

Carodej_pes

Carodej_pes (hodnocení, recenze)

Předtím, než si tento hloupý režisér bude moci říci "jdu nahoru!", bude muset začít točit normální a ne fekální filmy.

Režisér

Filmy
2017

Hurvínek a kouzelné muzeum

2008

Vy nám taky, šéfe!

2006

Všechno nejlepší!

2004

Pánská jízda

Krátkometrážní
1997

No problem (TV film)

Producent

Scenárista

Filmy
2006

Všechno nejlepší!

2004

Pánská jízda

Krátkometrážní
1996

Okno (studentský film)

Herec

Filmy
2008

Vy nám taky, šéfe!

Dokumentární
2004

Film o filmu: Pánská jízda (TV film)

Střihač

Host

Ovládací panel

Reklama

Reklama