foto

Kandyse McClure

  • nar. 22.3.1980 (37 let)
    Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Careful What You Wish For
2014 Sedmý syn
2012 Aladdin a lampa smrti (TV film)
Broken Kingdom
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Laskavý dotek (TV film)
Mother's Day
2009 Cole
Děti kukuřice (TV film)
2008 Barbie a kouzelné Vánoce
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2006 Santa Baby (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Hollywoodské manželky (TV film)
2002 Carrie (TV film)
Právo v Los Angeles (TV film)
Vysoká hra (TV film)
2001 Flek
Srub u jezera 2 (TV film)
Vášeň a předsudky (TV film)
2000 Romeo musí zemřít
Schody smrti (TV film)
2gether (TV film)
1999 Zrcadlový princ (TV film)

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Chitters (S11E19)
2010 Město ztracených (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sometimes a Great Notion (S04E11)
2008 Svatyně (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
další epizody (5)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (8)
2006 Whistler (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
další epizody (18)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
další epizody (14)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (8)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)

Dokumentární

2012 Love Sex God
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace