foto

Stanley Adams

  • nar. 7.4.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.4.1977 (62 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Great Gundown, The
1976 Dixie Dynamite
Woman in the Rain
1975 Návrat Joe Forrestera (TV film)
1974 Dívčí komando
The Nine Lives of Fritz the Cat
1973 California Country
Clones, The
The Norliss Tapes (TV film)
1972 Another Nice Mess
Every Man Needs One (TV film)
The Night Stalker (TV film)
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1971 Banyon (TV film)
Love Hate Love (TV film)
Machismo: 40 Graves for 40 Guns
The Seven Minutes
1970 Move
The Grasshopper
1969 Tiger, Tiger (TV film)
1968 Massacre Harbor
1967 Bouřlivá cesta
Elvis Presley: Pořádný průšvih
1966 Nevada Smith
Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1965 Loď bláznů
When the Boys Meet the Girls
1964 A House Is Not a Home
Fate Is the Hunter
Looking for Love
Wild and Wonderful
1963 Polní lilie
Vlastní žena se nekritizuje
1962 13 West Street
Boston Terrier, The (TV film)
Requiem for a Heavyweight
1961 Pirates of Tortuga
Poslíček
Snídaně u Tiffanyho
The Outsider
The Young Savages
1960 Na sever Aljašky
One Foot in Hell
Studs Lonigan
The Rat Race
The Wizard of Baghdad
1959 Alphabet Conspiracy, The (TV film)
Altánek
High School Big Shot
Na sever severozápadní linkou
The Gene Krupa Story
1958 I Married a Woman
Saddle the Wind
1957 Black Patch
Hell Bound
Hell Ship Mutiny
Pied Piper of Hamelin, The (TV film)
Trooper Hook
Valerie
1956 Calling Homicide
Inside Detroit
Někdo tam nahoře mě má rád
The Bold and the Brave
The Killer is Loose
1955 Hell on Frisco Bay
Hell's Horizon
The Fighting Chance
1954 Atomic Kid, The

TV seriály

1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - a.z.
Další trable s Tribbly (S05E06) - a.z.
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Další trable s tribbly (S01E05)
Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Trable s tribbly (S02E13)
1966 Batman (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Garrity and the Graves (S05E32)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Once Upon a Time (S03E13)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Dan Raven (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Brave Eagle (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Star Trek: Inside the Roddenberry Vault - a.z.

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Home Grown

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Prokletí Gideonu (S03E17)
1967 Hondo (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
1955 It's Always Jan (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace