foto

Reginald Hudlin

  • nar. 15.12.1961 (59 let)
    Centerville, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Emperor
2017 Burning Sands
Marshall
2012 Nespoutaný Django

TV pořady

2016 Oscar 2016 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Safety
2017 Marshall
2002 Sloužit Sáře
2000 Proutník
1996 Velký švindl
1994 Cosmic Slop (TV film)
1992 Bumerang
1990 House party
1983 House Party

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
243 (S01E05)
295 (S01E04)
The Last O.G. (TV seriál)
Fight the Power (S02E10)
Your Mom's in My Business (S02E09)
Criminal Minded (S02E07)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Pozpátku (E03)
Uncle Buck (TV seriál)
2015 Telenovela (TV seriál)
Weird Loners (TV seriál)
Weird Knight (E04)
Murder in the First (TV seriál)
Bruja Blanca (S02E09)
State of the Union (S02E07)
Nová holka (TV seriál)
Panty Gate (S04E21)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Punch Drunk (S01E06)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední striptýz (S08E22)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Father's Day (E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tváří v tvář strachu (S01E16)
Ted a spol. (TV seriál)
Harašení (S02E05)
Agentura Jasno (TV seriál)
Příběh z trajektu (S05E07)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoce (S01E10)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Letecký den (S01E03)
Kancl (TV seriál)
Koi Pond (S06E08)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Pilot (S01E01)
2000 City of Angels (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Black Godfather
2005 Richard Pryor: The Funniest Man Dead or Alive (TV film)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 House party 3
1992 Bébé's Kids
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
1990 House party
1983 House Party

TV seriály

2010 Black Panther (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky