foto

Kevin Rodney Sullivan

  • nar. 3.8.1958 (60 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Hádej kdo?
2004 Holičství 2
White Boy Shuffle
2003 Law and Mr. Lee, The (TV film)
2002 Rozsudek (TV film)
1998 Nevinný výlet
1996 America's Dream (TV film)
Soul of the Game (TV film)
1994 Cosmic Slop (TV film)
1993 Boy Meets Girl (TV film)
1990 Moe's World (TV film)

TV seriály

2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Keep Ya Head Up (E09)
2018 Titans (TV seriál)
Origins (S01E03)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Six: Labor Day (S03E01)
Quantico (TV seriál)
Spy Games (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Personal Jesus (S14E10)
2017 Dynasty (TV seriál)
Private as a Circus (S01E04)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Chapter Sixteen: The Watcher in the Woods (S02E03)
Chapter Eleven: To Riverdale and Back Again (S01E11)
2016 Notorious (TV seriál)
The Burn Book (E08)
Vražedná práva (TV seriál)
Don't Tell Annalise (S03E04)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Řekni vše (S08E19)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Nečekaný zvrat (S01E19)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Lež má krátké nohy (S02E11)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Testimony (S02E01)
2000 Ed (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Lord John Marbury (S01E11)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace