foto

Kevin Rodney Sullivan

  • nar. 3.8.1958 (61 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Hádej kdo?
2004 Holičství 2
White Boy Shuffle
2003 The Law and Mr. Lee (TV film)
2002 Rozsudek (TV film)
1998 Nevinný výlet
1996 America's Dream (TV film)
Soul of the Game (TV film)
1994 Cosmic Slop (TV film)
1993 Boy Meets Girl (TV film)
1990 Moe's World (TV film)

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Tries to Serve a Subpoena (S04E02)
2019 Evil (TV seriál)
Let x = 9 (S01E06)
Fotbalový talent (TV seriál)
Keep Ya Head Up (S01E09)
Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola dvanáctá: Zjevení páně (S02E01)
TY (TV seriál)
Nový začátek (S02E01)
Titans (TV seriál)
Fallen (S02E10)
2018 Titans (TV seriál)
Počátky (S01E03)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 36: „Svátek práce“ (S03E01)
Quantico (TV seriál)
Spy Games (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Personal Jesus (S14E10)
2017 Dynastie (TV seriál)
Soukromí jako na divadle (S01E04)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 21: Ďábelský dům (S02E08)
Kapitola 16: Potají v lese (S02E03)
Kapitola 11: Do Riverdale a zase zpátky (S01E11)
Chirurgové (TV seriál)
Hrdinové (S13E11)
2016 Notorious (TV seriál)
The Burn Book (E08)
Vražedná práva (TV seriál)
Don't Tell Annalise (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Chci tebe, jen tebe (S12E10)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a přítelkyně s výhodami (S02E24)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Řekni vše (S08E19)
2010 Městečko Eastwick (TV seriál)
Red Bath and Beyond (E12)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Nečekaný zvrat (S01E19)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Lež má krátké nohy (S02E11)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Testimony (S02E01)
2000 Ed (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Lord John Marbury (S01E11)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Chop Shop (S02E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky