Reklama

Reklama

Recenze (14)

boshke 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to i přes řadu poměrně známých herců pořád smrdí amatéřinou, na stranu druhou je to trefné a vtipné... 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlas – bylo to o ničem, nicméně tu jednu hvězdu dám alespoň za střih. Já jsem v tom moc humoru neviděl a je mi naprosto šumák, za jakým účel tohle video vzniklo. Nic mi to nedalo – naštěstí ani nevzalo. Podíval jsem se a nikdy už to vidět nepotřebuji. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživné ,lacné a nebyť toľkých hviezd povedal by som amatérske spracovanie. Až na duo Jack Black a Kyle Gas ma v priebehu 90 sekúnd nebavilo nič. Je to ako keby som držal svoju kameru a herci by len tak improvizovali. škoda ... pretože sa tu objavilo nesmierne veľa trailerových klišé ktoré každý filmový fanúšik pozná. Od akcie po thriller až po drámu. Na pobavenie do nejakej televíznej relácie áno. Avšak som proti vloženiu do filmovej databázy. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem to vůbec nepochopil co to má znamenat. Pak mi došlo, že to bude parodie na trailery. Docela slušná kravina o ničem. Dvě hvězdy za Zacha Galifianakise a Jona Hamma.... ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Ano, má to být parodie na trailery. Nebylo to tak hrozné, ale nic moc to nebylo. Trochu nuda. Nic vtipného se tam nevyskytlo, kromě toho, že to má parodovat trailery, což mohli udělat i lépe a vtipněji. 39% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Parodie na trailery do které dokázali narvat aji Zacha Galifianikise a není to ani krapek vtipné jen zazní všechna trailerová klišé . ( 14.10.13/MAC ) ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Minutu a půl dlouhý, fiktivní trailer, který skýtá snad ta největší filmová, potažmo trailerová klišé. Nic víc, nic míň. Krom známých herců nabízí bohužel i poměrně trapný a nevtipný "scénář". ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Jelikož je to pouze upoutávka pro americkou televizní stanici, která má 1minutu a 39vteřin, tak se to skutečně příliš hodnotit nedá. V popisu je, že se jedná o komedii, ale tento trailer komediální zrovna moc neni, je to spíš několik "shotů" na dějový drama, které tam můžete vidět. Podstatě to ztrácí význam to vubec hodnotit. ()

Reklama

Reklama