foto

Sam Gilman

  • nar. 5.2.1915
    Lynn, Massachusetts, USA
  • zem. 3.12.1985 (70 let)
    Severní Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 National Lampoon a kino
1978 Nikdy neprohrát
1976 Deportee
Poslední ostří hoši
Zastavení na Missouri
1975 Medical Story (TV film)
1974 'Gator Bait
Macon County Line
The Morning After (TV film)
Tribe, The (TV film)
1972 Blood Sabbath
The Final Comedown
1971 Divocí tuláci
1970 Tak mě někdy napadá
1965 Fluffy
1963 PT 109
1961 Křivák
1958 Mladí lvi
The Heart Is a Rebel
1957 The Shadow on the Window
1956 Full of Life
Někdo tam nahoře mě má rád
Všechny čluny na vodu
1954 Desirée
1953 Divoch
Roucho
1950 Muži

TV seriály

1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Léto v 69., 1. část (S05E09)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Shane (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the One-Eyed Witness (S01E23)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Late Great Planet Earth

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 Johnny Staccato (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky