foto

Miloslav Jandera

  • nar. 23.2.1921 (98 let)
    Líšno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1995 Underground
1993 Krvavý román
1990 Dumky (TV film)
1987 Paví pírko (TV film)
1986 J. Massenet: Werther (TV film)
1983 Zuzana Vojířová (TV film)
1982 Turn of the Screw, The (TV film)
1981 Jako zajíci
Kaňka do pohádky
Konečná stanice
Povídka malostranská (TV film)
1980 Jen si tak trochu písknout
1979 Božská Ema
1978 Lvi salónů
Úplně beznadějný případ (TV film)
Čistá řeka
1975 Bohoušův syn (TV film)
Lístek do památníku (TV film)
Osvobození Prahy
1974 Sokolovo
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
1970 Šest uprchlíků (TV film)
1969 Barometr (TV film)
Bludiště moci (TV film)
1968 Raport (TV film)
1966 Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1963 Ivana v útoku
1962 Akce Kalimantan
Závrať
1959 Jak se Franta naučil bát
O medvědu Ondřejovi
1958 Cesta zpátky
Hlavní výhra
Ročník 21
Zde jsou lvi
1956 Dalibor
Labakan
Legenda o lásce
Nezlob, Kristino
1955 Z mého života
1954 Frona
Stříbrný vítr
1953 Měsíc nad řekou
Přicházejí z tmy
1952 Mladá léta
Velké dobrodružství
1951 Mordová rokle
1950 Vítězná křídla

TV seriály

1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Jubileum (E13)
Nedělní směna (E12)
Ochranná značka (E11)
další epizody (13)
1975 Chalupáři (TV seriál)
Svatba (E11)
Kapřín (E10)
Náhradník (E09)
další epizody (11)
1971 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (7)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace