Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctým dílem oblíbeného komediálního seriálu se příběhy uzavírají. V Třešňové jako by se lidé nakazili svatebním virem. Bohouš s Evženem jsou zprvu ze svatby své přítelkyně poněkud zaskočeni a každému z nich se mihne hlavou stejná myšlenka, že po jejím boku mohli stát i oni. Nakonec ale usoudí, že jejich mládenecký život má přece jen něco do sebe. A druhý pár? Zcela nečekaně se žení také Evženův vnuk. A že jsou obyvatelé vesnice přátelští a vstřícní lidé, mají pro novomanžele přichystané překvapení... (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...posledná časť tiež výborná....dobré bolo,že i keď šlo o samostané časti -predsa len sa príbeh postupne vývíjal a mal časovú súslednosť.........veľká škoda,že len 11-častí sa natočilo.... ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pijte to pomalu, děti, je to drahý." Humlov vnuk odpromuje, nafasuje diplom a hneď by sa chcel, k neveľkej radosti rodičov, ženiť. Tí s ním majú veľké plány, ale on sa rozhodne bojovať proti depopulácii vidieka a ako správny charakter odmieta aj ponuky bohatého Američana na výhodný biznis. "Jéžiš, jen aby jim nechtěl koupit Trabanta!" "To by neříkal auťák, prosím tě!" Evžen s Bohoušom si považujú kľudné staromládenecké starnutie a na záver znovu hrá dychovka. Štyri kľuky od Laurina a Klementa. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejznámější český letní seriál se ubírá ke svému konci, a jako svůj konec si vybral svatbu Humlova vnuka. Oklikou se také vrátíme k prvnímu dílu, a řešení společného bydlení. Dějové linky jsou uzavřeny podle mě vcelku uspokojivě. Prim už zde hraje spíše taková nostalgická atmosféra, kdy je vidět, že se jedná o poslední díl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Během scény v garážích lze zahlédnout v čase 12:56 pohybující se mikrofon. (Duoscop)

Reklama

Reklama