foto

Teri Wyble

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Reminiscence
2020 Lov
The Long Shadow
2019 Lady Hater
Lost Bayou
2018 The Christmas Contract (TV film)
2017 Šok a úžas
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2015 American Ultra
Hazardní hráči
Nesmrtelný
Terminator Genisys
2014 Na vítězné vlně
2013 Nádherné bytosti
Reckless (TV film)
The Surgeon General (TV film)
Zlomené město
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Jedna mezi oči
Kurýr z podsvětí
2011 Green Lantern
Soudcova žena (TV film)
2010 Teroristický experiment

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Peking Duck Day (S03E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Za hranicou (S16E15)
2017 Hříšnice (TV seriál)
Part II (S01E02)
Part I (S01E01)
Seal Team 6 (TV seriál)
Volání povinnosti (S01E03)
Pilot (S01E01)
Preacher (TV seriál)
Puzzle Piece (S02E09)
2016 Powers (TV seriál)
Legacy (S02E10)
Origins (S02E07)
Shaking the Tree (S02E05)
další epizody (7)
2015 The Parallax Theory (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Salem (TV seriál)
The Stone Child (S01E02)
The Originals (TV seriál)
Long Way Back from Hell (S01E14)
Dance Back from the Grave (S01E12)
Živí mrtví (TV seriál)
Coda (S05E08)
Kříže (S05E07)
2012 Nashville (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
Suit Up (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

Dokumentární

2013 Poslední noc v … (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky