foto

Gabriel Tigerman

  • nar. 3.7.1980 (39 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Death Everlasting
Mama Bear
2015 The Jokesters
2014 Hard Crime
2012 Naughty or Nice (TV film)
2011 Balls to the Wall
2010 Cesta ven
2007 Skills Like This
Soukromá válka pana Wilsona
2006 Něco nového
2004 Starkweather

TV seriály

2017 Colony (TV seriál)
Tamam Shud (S02E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk (S08E18)
2016 Život uprostřed (TV seriál)
Stuck Without a Ride (S01E15)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Flash Squad (S02E17)
Silicon Valley (TV seriál)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Vliv a práva zakladatelů (S03E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Návod na rozkoš (S04E03)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Ženské problémy (S02E04)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Složení představenstva (S01E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda mezi forenzními vědci (S10E05)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Epidemie (S11E11)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Legend of Dylan McCleen (E05)
Friendly Skies (E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Otevřelo se samo peklo (1. část) (S02E21)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Případ napáchané škody (S02E24)
Lovci duchů (TV seriál)
Slepá poslušnost (S02E05)
2005 The Inside (TV seriál)
2004 Pilot Season (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Skills Like This

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky