foto

Tahmus Rounds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Advance & Retreat (TV film)
2014 Murder of a Cat
Play Nice
2011 Annie Claus is Coming to Town (TV film)
Fanboy
2010 Bláznivá svoboda
Podivní
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Third Nail, The
2006 Umění musí bolet
2001 Rain
1995 Vraždy podle předlohy

TV seriály

2013 The Bridge (TV seriál)
All About Eva (S01E12)
2012 Go On (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tik, tik, tik... (S07E10)
Workaholics (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace