foto

Tahmus Rounds

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fanboy
2016 Krůček ke štěstí (TV film)
2014 Murder of a Cat
Play Nice
2011 Annie Claus is Coming to Town (TV film)
2010 Bláznivá svoboda
Podivní
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
The Third Nail
2006 Umění musí bolet
2001 Rain
1995 Vraždy podle předlohy

TV seriály

2018 Homecoming (TV seriál)
Work (S01E09)
Chirurgové (TV seriál)
Harder, Better, Faster, Stronger (S14E12)
2017 Život beze slov (TV seriál)
W-E-- WE'RE B-A--BACK! (S02E01)
2013 The Bridge (TV seriál)
All About Eva (S01E12)
Go On (TV seriál)
Double Down (E18)
2012 Workaholics (TV seriál)
True Dromance (S03E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Není tam (S04E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tik, tik, tik... (S07E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nohy na mělčině (S06E17)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Zoo (S02E01)
Trust Me (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Když se otevře země (S02E06)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Bless Me, Father, for I Have Sinned (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dědictví (S02E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nalezený syn (S06E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Panenka jako živá: část 1 (S07E24)
2006 Médium (TV seriál)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)
2005 Closer (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S03E01)
Škodolibost (S02E17)
2004 Deadwood (TV seriál)
Nový průzkum (S01E03)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Advokát (S09E17)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Javelin Catcher (S01E05)
Předčasné vydání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky