foto

Ramsey Faragallah

  • nar. 21.1.1964 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Price for Freedom
2012 King Kelly
2009 Dar
2008 Vánoce v New Yorku (TV film)
2007 The Warrior Class
2005 Tlumočnice
2004 Osobní prohlídka (TV film)
2003 Holky z lepší společnosti
2002 Hollywood v koncích
Lidi, co znám
2001 Prokletí žlutozeleného škorpióna
2000 Darebáčci
1999 Brzy to přijde
1998 Celebrity
1997 Peacemaker
1996 Edův příští krok
1994 Insomnia

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Free to Go (E09)
2018 Bull (TV seriál)
Kill Shot (S02E13)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Leah (S01E08)
Kevin si počká (TV seriál)
The Kevin Crown Affair (S02E07)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (S01E07)
Vzpomínky (TV seriál)
Breathing Space (S04E08)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Scimitar (č. 22) (S02E07)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Ransom (E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Domovník (S01E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhattan Vigil (S14E05)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Kongresman Brody (S01E10)
Křížová palba (S01E09)
Achillova pata (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E13)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nevinný v cele smrti (S01E06)
Zvláštní poldové (TV seriál)
Boorland Day (E02)
Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Tady venku v polích (E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Authority (S09E17)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Sally se vrací (S01E05)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Cleveland (S01E20)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Opičí láska (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Countdown (S02E15)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Lost (S02E01)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nikdo nic neví (S01E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Patsy (S10E07)
1997 Komando (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
Terminal (S07E23)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky