foto

Ramsey Faragallah

  • nar. 21.1.1964 (53 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Price for Freedom
2012 King Kelly
2009 Dar
2008 Vánoce v New Yorku (TV film)
2007 The Warrior Class
2005 Tlumočnice
2004 Osobní prohlídka (TV film)
2003 Holky z lepší společnosti
2002 Hollywood v koncích
Lidi, co znám
2001 Prokletí žlutozeleného škorpióna
2000 Darebáčci
1999 Brzy to přijde
1998 Celebrity
1997 Peacemaker
1996 Edův příští krok
1994 Insomnia

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Leah (S01E08)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (E07)
Vzpomínky (TV seriál)
Breathing Space (S04E08)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Super (S01E11)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Kongresman Brody (S01E10)
Křížová palba (S01E09)
Achillova pata (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E13)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nevinný v cele smrti (S01E06)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Tady venku v polích (E01)
2007 Army Wives (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Sally se vrací (S01E05)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Cleveland (S01E20)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nikdo nic neví (S01E11)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace