foto

Tereza Kopáčová

  • nar. 29.12.1969 (49 let)
    Praha, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

  • 2018 -Metanol (TV film) (Nejlepší televizní film nebo minisérie)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2016 Les Ballets Bubeníček - Orfeus (divadelní záznam)
1999 Možnosti (studentský film)
1994 Dětské hry (studentský film)

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
Až budou krávy lítat (E02)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (S02E02)
Zrádce (S02E01)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
Chromozom (S01E06)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
Manželství nebo život (S02E02)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Starý pes a nové kousky (E11)
Co chce dáma od muže (E10)
Jak se píší články (E09)
další epizody (5)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Exmanželkou snadno a rychle (S01E12)
Láska v moll (S01E05)

Dokumentární

2017 Nebe peklo Lucie (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Made in Hollywood a český divoký západ (E32)
Pop-idoly doby (E03)
2009 EASTSIDESTORY - Romeo & Julie 3. tisíciletí (TV film)
2003 Kristova léta, dámy... (TV film)
2002 Dvojí život (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
Třicet návratů (TV seriál)
1994 Musica Antiqua (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Old Vick (studentský film)
1991 Něco z Carmen (studentský film)
1990 Něžná a sametová (studentský film)

TV pořady

2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2012 Barbora Poláková: Kráva (hudební videoklip)
2001 Chinaski - Klára (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Nebe peklo Lucie (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Pop-idoly doby (E03)
1993 Old Vick (studentský film)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2006 Žito (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Dvojhlas (TV pořad)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2012 Barbora Poláková: Kráva (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace