foto

Rhys Williams

  • nar. 31.12.1897
    Merionethshire, Wales, Velká Británie
  • zem. 28.5.1969 (71 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Skullduggery
1966 Brigadoon (TV film)
Náš muž Flint
1965 Synové Katie Elderové
1960 Midnight Lace
1958 Merry Andrew
1957 Raintree County
The Restless Breed
1956 Mohawk
Nejrychlejší střelec
Nightmare
The Boss
The Desperados Are in Town
1955 How to Be Very, Very Popular
Many Rivers to Cross
Muž z Kentucky
The King's Thief
The Scarlet Coat
Válečný pokřik
1954 Johnny Guitar
Není nad showbyznys
The Black Shield of Falworth
1953 Bad for Each Other
Julius Caesar
Man in the Attic
Meet Me at the Fair
Scandal at Scourie
1952 Carbine Williams
Les Miserables
Light Touch, The
Mutiny
Okinawa
Plymouth Adventure
The World in His Arms
1951 Lightning Strikes Twice
Million Dollar Pursuit
Never Trust a Gambler
The Law and the Lady
The Son of Dr. Jekyll
The Sword of Monte Cristo
1950 California Passage
Devil's Doorway
Kiss Tomorrow Goodbye
One Too Many
The Showdown
Tyrant of the Sea
1949 Bad Boy
Fighting Man of the Plains
The Crooked Way
The Inspector General
Tokyo Joe
1948 Lassie: Rodné stráně
Tenth Avenue Angel
The Black Arrow
1947 Easy Come, Easy Go
Farmářova dcera
If Winter Comes
Moss Rose
The Imperfect Lady
The Trouble with Women
1946 Cross My Heart
So Goes My Love
The Strange Woman
1945 Corn Is Green, The
Krev na slunci
Točité schodiště
Voice of the Whistler
You Came Along
Zvony od svaté Marie
1943 No Time for Love
1942 Cairo
Eagle Squadron
Gentleman Jim
Paní Miniverová
Remember Pearl Harbor
This Above All
Underground Agent
V zajetí minulosti
1941 Bylo jednou zelené údolí

TV seriály

2016 The Flash (TV seriál)
Invincible (S02E22)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Inside Man (S10E17)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Světluška (S03E10)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace