foto

Hanno Pöschl

  • nar. 2.7.1949 (69 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2008 Odplata
2007 Big Ben - Vídeňská krev (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
2001 Nichts wie weg (TV film)
2000 Big Ben - Ideální svět (TV film)
Hart im Nehmen (TV film)
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Autsch!!!
Eldorado (TV film)
1995 Exit II - Verklärte Nacht
Geborgte Nest, Das
Glück auf Raten (TV film)
Před úsvitem
Schnellschuß
1994 Bauernschach (TV film)
Höhenangst
Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
1993 Bommels Billigflüge (TV film)
Das Double (TV film)
Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Muttertag
1992 Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
Tales from the Vienna Woods
1991 I Love Vienna
Malina
Zockerexpreß
1990 Absturz (TV film)
Fleischwolf
Rausschmeißer, Der
1987 Dech života
Schmutz (TV film)
Tatort - Atahualpa (TV film)
1986 Ticket nach Rom (TV film)
1984 Donauwalzer (TV film)
Julius geht nach Amerika (TV film)
Rallye Paris - Dakar
1983 Letzte Runde, Die
Stille Ozean, Der (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Phönix an der Ecke (TV film)
Querelle
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Frankfurt Kaiserstraße
Obszön - Der Fall Peter Herzl
1980 Exit... nur keine Panik
Jahre vergehen, Die (TV film)
1979 Povídky z Vídeňského lesa
Santa Lucia (TV film)
Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1978 Straße, Die (TV film)
1977 Der Einstand (TV film)
Kottan ermittelt - Der Geburtstag (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)

TV seriály

2014 BÖsterreich (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Polly Adler (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
1995 Spritzen-Karli, Der (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Reporter (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Richard Wagner (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Falco lebt! (TV film) - a.z.

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace