foto

Cynthia Ettinger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Problem of Evil
2011 Girls! Girls! Girls!
2007 Kněz je poděs
2003 Making 'Carnivàle': The Show Behind the Show (TV film)
Třináctka
2001 Assistant, The
Lovec démonů
2000 Honička na chlapa
Neodvolatelná mise (TV film)
Pošli to dál
1998 Drtivý dopad
Effects of Magic, The
Traveling Companion
1995 Drive Baby Drive
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1992 Vášeň a sex 2: Našeptávání
1991 Mlčení jehňátek
1990 Brain Dead
Marťani, jděte domů

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Dream Logic (E09)
Hide and Seek (E04)
Eleven Eleven (E01)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Šmírák (S04E24)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ti, co vědí (S02E06)
Dr. House (TV seriál)
Těžká váha (S01E16)
Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
Pohotovost (TV seriál)
Vyjížďka (S10E22)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (11)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Milá Emily a Richarde (S03E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Otřes (S05E10)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Garage (S03E06)

Dokumentární

2002 Tim Robbins - hráč od srdce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace