foto

Joel de la Fuente

  • nar. 21.4.1969 (51 let)
    New Hartford, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rudá volavka
2014 Julia
2011 Nebezpečná minulost

TV seriály

2019 The Man in the High Castle (TV seriál)
Hexagram 64 (S04E01)
Paní ministryně (TV seriál)
The Common Defense (S05E17)
2018 Manifest (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
další epizody (10)
Paní ministryně (TV seriál)
Requiem (S05E04)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
Queen of the South (TV seriál)
Punto Sin Retorno (S01E11)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (10)
Všemocný (TV seriál)
Nepořádek (E19)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
další epizody (10)
Hemlock Grove (TV seriál)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
Todos Santos (S03E07)
další epizody (9)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Tintypes (S02E09)
Unicorn (S02E08)
další epizody (10)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Children of the Night (S01E12)
The Price (S01E11)
další epizody (7)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovník (S03E16)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Exposure (E07)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hraj na mě (S03E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bully (S12E18)
Spectacle (S12E16)
Flight (S12E15)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Branded (S12E06)
Beef (S11E20)
Conned (S11E19)
další epizody (5)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Torch (S05E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Users (S11E07)
Spooked (S11E06)
Hardwired (S11E05)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
Babes (S10E06)
Retro (S10E05)
další epizody (5)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
Svengali (S09E06)
Impulsive (S09E03)
další epizody (7)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Biologické hodiny (S08E02)
Internet (S07E21)
další epizody (8)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bouře (S07E10)
911 (S07E03)
Goliáš (S06E23)
další epizody (9)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Hlava (S05E25)
Bez bolesti (S05E22)
další epizody (4)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tragédie (S05E01)
Futility (S04E22)
Appearances (S04E19)
další epizody (5)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dolls (S04E07)
Vina (S03E18)
Sledování (S03E17)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (12)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Stay with the Dead (E10)
Choice or Chance (E09)
další epizody (11)