foto

Frank Marth

  • nar. 29.7.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 12.1.2014 (91 let)
    Rancho Mirage, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Loving Deadly
1993 Honeymooners First Christmas, The (TV film) - a.z.
Honeymooners: The Really Lost Debut Episodes, The (TV film) - a.z.
1984 Cover Up (TV film)
1981 Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Captain America (TV film)
1978 Maneaters Are Loose! (TV film)
1977 Telefon
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
Young Pioneers (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Law, The (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Crime Club (TV film)
Runaway! (TV film)
Satan's School for Girls (TV film)
1972 The Delphi Bureau (TV film)
1969 Pendulum
Zajati vesmírem
Ztracený muž
1968 Madigan
1966 Madame X
1963 Muž, o němž nic nevím
1961 Snídaně u Tiffanyho
1956 Fright

TV seriály

1988 The Dirty Dozen (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Paris (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hej doktore (S04E06)
1974 Chopper One (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
1949 Mama (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace