foto

James Earl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Belko Experiment
2015 Vzkříšení démona
2012 Awesometown (TV film)
2009 Loudilové
2006 Gang v útoku

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
Blood Drive (S02E06)
Chanel Pour Homme-Icide (S02E05)
další epizody (7)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
2014 Extant (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
Suterén (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Drby (S02E19)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
Večer přehlížených (S02E17)
další epizody (4)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Rocky Horror Glee Show (S02E05)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Něžná štěňata (S06E08)
2009 Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
Zpátky do školy (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v domě (S02E14)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace