foto

James Earl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Belko Experiment
2015 Vzkříšení démona
2012 Awesometown (TV film)
2009 Loudilové
2006 Gang v útoku

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
Blood Drive (S02E06)
Chanel Pour Homme-Icide (S02E05)
další epizody (7)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Soucit s ďáblem (S02E03)
Suterén (TV seriál)
The Proposal - Part Two (S02E10)
The Proposal - Part One (S02E09)
The Mansfield Who Came to Dinner (S02E08)
další epizody (6)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Car-Less (S01E08)
Máma (TV seriál)
Hepatitis and Lemon Zest (S02E01)
Suterén (TV seriál)
The Break-Ups (S02E04)
Space Invader (S02E03)
Baked and Toasted (S02E02)
další epizody (7)
2013 Suterén (TV seriál)
Woman on Top (S01E07)
If I Were a Rich Man (S01E06)
Take Me Out to the Ballgame (S01E05)
další epizody (7)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Asijská pětka (S03E03)
Drby (S02E19)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
další epizody (5)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Rocky Horror Glee Show (S02E05)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Něžná štěňata (S06E08)
2009 Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
Zpátky do školy (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jurisprudence (S07E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v domě (S02E14)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
Vyjížďka (S10E22)
Půlnoc (S10E21)
další epizody (4)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace