foto

James Earl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Belko Experiment
2015 Vzkříšení démona
2012 Awesometown (TV film)
2009 Loudilové
2006 Gang v útoku

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
Buckle the F**k Up (E10)
Thought We Was Friends (E09)
Musta Burned Like Hell (E08)
další epizody (7)
Dobrý doktor (TV seriál)
Friends and Family (S03E10)
Chirurgové (TV seriál)
A Hard Pill to Swallow (S16E11)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
Blood Drive (S02E06)
Chanel Pour Homme-Icide (S02E05)
další epizody (7)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Soucit s ďáblem (S02E03)
Suterén (TV seriál)
The Proposal - Part Two (S02E10)
The Proposal - Part One (S02E09)
The Mansfield Who Came to Dinner (S02E08)
další epizody (6)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Car-Less (S01E08)
Máma (TV seriál)
Hepatitis and Lemon Zest (S02E01)
Suterén (TV seriál)
The Break-Ups (S02E04)
Space Invader (S02E03)
Baked and Toasted (S02E02)
další epizody (7)
2013 Suterén (TV seriál)
Woman on Top (S01E07)
If I Were a Rich Man (S01E06)
Take Me Out to the Ballgame (S01E05)
další epizody (7)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Habit Forming (S01E04)
Glee (TV seriál)
Asijská pětka (S03E03)
Drby (S02E19)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
další epizody (5)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
No Ordinary Earthquake (E05)
No Ordinary Vigilante (E04)
Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Rocky Horror Glee Show (S02E05)
další epizody (10)
Zpátky do školy (TV seriál)
Současná americká drůbež (S01E21)
Tráva (TV seriál)
Něžná štěňata (S06E08)
2009 Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
Odložené případy (TV seriál)
Jurisprudence (S07E03)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Geddu (S08E17)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v domě (S02E14)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
Vyjížďka (S10E22)
Půlnoc (S10E21)
další epizody (4)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky