foto

Jim Turner

  • nar. 28.10.1952 (65 let)
    Colorado Springs, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Day Six
Dr. Brinks & Dr. Brinks
2013 jOBS
2010 Golf in the Kingdom
2009 Model Behavior (TV film)
Znovu se zamilovat
2005 Moje krásná čarodějka
2004 Off the Lip
1999 Life Among the Cannibals
1996 Švábi
364 Girls a Year
1995 Můj nápadník je vrah
Pompatus of Love, The
1994 Nezvaný host
1993 Shelf Life
12:01 (TV film)
1992 My Samurai
1990 Heavy Putting (TV film)
1988 Stín smrti
1987 Naprogramovaná k vraždě
Ztracení chlapci
1985 Eliášův oheň
1984 Mladý Kolter
1980 Porklips Now

TV seriály

2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Freakin' Whack-a-Mole (S01E06)
2013 Granite Flats (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Spouštěcí moment (S04E16)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza rekombinace (S05E13)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 If Not for You (TV seriál)
1987 Dr. Science (TV seriál)
1984 Out of Control (TV seriál)

Dokumentární

2003 Tenacious D: The Complete Masterworks

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace