foto

Lamont Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 3 dny na zabití
2010 Lure: Teen Fight Club, A
2009 To Save a Life
2007 Božský Evan
Hell on Earth (TV film)
2003 Král džungle 2

TV seriály

2020 68 Whiskey (TV seriál)
Close Your Eyes and Jump (E10)
No Good Deed (E09)
Do the Right Thing (E08)
další epizody (10)
2018 Take Two (TV seriál)
It Takes a Thief (E12)
About Last Night (E07)
Taken (E03)
další epizody (4)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Žít a zemřít v Mexiku (S10E01)
Bez východiska (S09E24)
Čára v písku (S09E23)
další epizody (4)
2017 Me and My Grandma (TV seriál)
The Orville (TV seriál)
About a Girl (S01E03)
Animal Kingdom (TV seriál)
Bleed For It (S02E03)
2016 Code Black (TV seriál)
Diagnosis of Exclusion (S01E15)
2015 Krize (TV seriál)
Trochu blábolení (E09)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
Batman ze mě nikdy nebude (E04)
další epizody (6)
Máma (TV seriál)
Horny-Goggles and a Catered Intervention (S03E06)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Žabák a princezna (S03E14)
Mike nemá rád trenky (S03E08)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Zkouška v kostele (S02E22)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with Skinny Jeans (E11)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Cop or Not (S03E06)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
První rande (S01E02)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Na háčku (S09E07)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S08E04)
Day 8: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S08E03)
Day 8: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S08E02)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Třetí rande (S04E07)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nejsem starý (S04E16)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pravda v louhu (S02E05)
Huff (TV seriál)
Temné stíny (S02E12)
O.C. (TV seriál)
The Cold Turkey (S04E03)
The Graduates (S03E25)
The Man of the Year (S03E24)
Pohotovost (TV seriál)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vosková stopa (S02E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela I. (S06E07)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Carnival Knowledge (E08)
O.C. (TV seriál)
The Goodbye Girl (S01E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokrevní linie (S04E23)
2003 JAG (TV seriál)
Ten, který utekl (S09E04)
2002 Everwood (TV seriál)
Kde leží pravda (S01E07)
In-Laws (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Frasier (TV seriál)
Křeslo sváru (S09E07)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1997 Odpadlík (TV seriál)
Maltézský indián (S05E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky