foto

Lawrence Dobkin

  • nar. 16.9.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.10.2002 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Roswell (TV film)
1992 At Night the Sun Shines
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
Případ doktorky Willisové (TV film)
1990 Rock Hudson (TV film)
Vražedná zvědavost (TV film)
1980 Hotwire
1974 Půlnoční muž
1972 The Streets of San Francisco (TV film)
1970 Generál Patton
Underground
1967 Do Not Go Gentle Into That Good Night (TV film)
1966 Johnny Yuma
1962 Geronimo
The Cabinet of Caligari
1959 Big Operator, The
Gene Krupa Story, The
Na sever severozápadní linkou
Tokyo After Dark
1958 The Lost Missile
Útěk v řetězech
Wild Heritage
1957 Badge of Marshal Brennan, The
Portland Expose
Raiders of Old California
Sladká vůně úspěchu
1956 Desatero přikázání
That Certain Feeling
The Killer is Loose
1955 African Manhunt
Illegal
Jump Into Hell
Kiss of Fire
1954 Riders to the Stars
Sabaka
Stříbrný kalich
The Long Wait
Them!
1953 Julius Caesar
Ma and Pa Kettle on Vacation
Remains to Be Seen
The Affairs of Dobie Gillis
1952 Above and Beyond
Deadline - U.S.A.
Loan Shark
Red Skies of Montana
Washington Story
Young Man with Ideas
5 Fingers
1951 Angels in the Outfield
Bannerline
Den, kdy se zastavila Země
Chain of Circumstance
On the Loose
The Mob
1950 Frenchie
24 hodin do smrti
1949 Never Fear
Not Wanted
Přímo nad hlavou
Ve víru
1946 Laughter in Paris (TV film)

TV seriály

1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vnitřní zrak (S04E24)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Mr. Adams and Eve (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1979 In Search of Historic Jesus
1975 Mysteries from Beyond Earth
1954 Cowboy, The

Režijní filmografie

Filmy

1983 Lone Star Bar & Grill
1973 Intertect (TV film)
Sixteen

TV seriály

1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Nashville 99 (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Tajemný Charlie (S01E07)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Seaway (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace