foto

Peggy Stewart

  • nar. 5.6.1923 (95 let)
    Palm Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Můj otec je šílenec
2011 Dadgum, Texas
2010 The Bag
The Runaways
2009 Operating Instructions (TV film)
2004 Big Chuck, Little Chuck
1982 Fall of the House of Usher, The (TV film)
1980 Beyond Evil
Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1977 Black Oak Conspiracy
1976 Bobbie Jo and the Outlaw
1975 White House Madness
1973 Terror in the Wax Museum
The Stranger (TV film)
1972 Pickup on 101
1970 The Animals
1967 Cesta na západ
1961 Gun Street
The Clown and the Kid
When the Clock Strikes
1953 Six Gun Decision - a.z.
1952 Kansas Territory
Montana Incident
The Black Lash
1950 Cody of the Pony Express
Hollywood Varieties
1949 Desert Vigilante
Ride, Ryder, Ride!
The Fighting Redhead
1948 Dead Man's Gold
Frontier Revenge
Tex Granger, Midnight Rider of the Plains
1947 Messenger of Peace
Rustlers of Devil's Canyon
Son of Zorro
The Ghost Goes Wild
Trail to San Antone
Vigilantes of Boomtown
1946 Affairs of Geraldine
Alias Billy the Kid
California Gold Rush
Conquest of Cheyenne
Days of Buffalo Bill
Gay Blades
Passkey to Danger
Red River Renegades
Sheriff of Redwood Valley
Stagecoach to Denver
The Invisible Informer
The Phantom Rider
1945 Bandits of the Badlands
Marshal of Laredo
Oregon Trail
Rough Riders of Cheyenne
The Tiger Woman
The Vampire's Ghost
Utah
1944 Cheyenne Wildcat
Code of the Prairie
End of the Road
Firebrands of Arizona
Sheriff of Las Vegas
Silver City Kid
Stagecoach to Monterey
Tucson Raiders
1943 Girls in Chains
1942 Sleepytime Gal
1941 Back Street
1940 All This, and Heaven Too
Star Dust
1939 5th Ave Girl
Everybody's Hobby
Man About Town
1938 Little Tough Guy
Little Tough Guys in Society
That Certain Age
White Banners
1937 Wells Fargo

TV seriály

2013 Život je boj (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
Zpátky do školy (TV seriál)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
Kancl (TV seriál)
Christening (S07E07)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Černá labuť (E04)
Kancl (TV seriál)
Niagara: Part 1 (S06E04)
Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zakopaný poklad (S02E13)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Implant (S04E19)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 The Americans (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Shelter (S03E03)
1960 National Velvet (TV seriál)
1959 Hotel de Paree (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Bible: Nový zákon (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack'
2003 Time Machine: When Cowboys Were King (TV film)
1994 Gene Autry, Melody of the West
1993 Cliffhangers! Adventures from the Thrill Factory

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace