Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice mužů se jednoho rána vzbudí v chemické továrně a zjistí, že si toho kromě svých jmen nepamatují téměř nic. Stoprocentně však vědí jednu věc: Chtějí odtud pryč, a to rychle. Pří útěku ven a pátrání, co se u všech svatých vlastně stalo, se však vyplatí být obezřetný – ani jeden z nich nezná ty druhé a je více než pravděpodobné, že někdo tady nehraje zrovna čistou hru… (4daPeace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neznámý pro mě byl naprosto neznámým filmem, když jsem přišel do půjčovny. Takže při jeho projekci sem moc nevěděl co očekávat. Příběh zajímavý, herci osvěžující, hlavně tedy Caviezel a o nějaké rozuzlení s mnoha dějovými zvraty taky není nouze. Takový ten klasický film za 3 hvězdy, který si každý rád někdy pustíme a za pár dní o něm ani nevíme. 50% ()

themic 

všechny recenze uživatele

Obehrané klišé, pořád to stejné téma..:( Snímek hodně podobný filmům Kostka, Lovci Myšlenek a dalším... I když je to pořád omýlané téma stejně se na to dalo koukat, Jim Caviezel hraje v tomhle filmu dobře za něj taky jedna hvězdička navíc..! Film je plný zvratů a postupného zjišťování kdo vlastně každý je... Po zjištění všech potřebností se snaží o útěk, což už jsem taky někde viděl... Znovu musím z opakovat, že se tenhle snímek maximálně podobá filmu "Lovci myšlenek", ve je úplně stejná zápletka.. Průměrné klišé, takže za tři..:) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný snímek. To je důležité říci hned a začátku, protože možná můj komentář bude znít kriticky, ale i přes to všechno je Unknown v pár věcech osvěžujícím snímkem. Od začátku nevíme kdo je kdo a kdo je proti komu, což dodává prvním minutám atmosféru neznáma a naší snahou je promyslet jak se všechno mohlo stát dříve než se to postupně dozvídáme ze vzpomínek postav. Herci nejsou hvězdy prvního formátu, ale jejich přítomnost potěší. James Caviezel, Joe Pantoliano a Barry Pepper jsou rozhodně slušnými herci. Hudba ani režie nepatří výrazně k ničemu neobyčejnému a spíše jde o rutinérskou práci. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Škoda, byl jsem zvědavý a následně zklamaný. Myšlenka, "co kdybych se probudil někde pryč" mě občas pronásleduje a já sem vždy zvědav, jak tento nápad s obrovským potenciálem ztvární ten či onen scénárista. Nicméně, musím se přiznat, tohle bylo nudné. Samozřejmě, tak jako všude bych našel i světlejší stránky ale celkový dojem. Rozhodně bych to nezvolil jako výplň víkendového večera spíš to pustil formou "čuč na to" když děláš spousta jiných věcí. Škoda, příště bude líp. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příběh lehce šmrncnutý Saw je od začátku do konce zajímavý. Hodně dobré je to postupné navrácení paměti a my se konečně dozvídáme, kdo je kdo a za koho kope. Závěr filmu je trochu překombinovaný neustálými zvraty v ději a v mých očích mu to uškodilo. Stále je to však ve svém žánru nadprůměrná podívaná a nevadí, že nejde o originál. 3 a půl *. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Desert Center, Eagle Mountain, Indio, Los Angeles a San Bernardino v březnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama