foto

Stephanie Faracy

  • nar. 1.1.1952 (68 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mike i Dave sháněj holku
2014 #Stuck
2013 Smrt si říká malárie (TV film)
2012 Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Zkažená úča
2010 Dostaň ho tam
Temple Grandinová (TV film)
2006 Separated at Worth (TV film)
2005 Tajemný let
2004 Bokovka
Přežít Vánoce
Silver Lake (TV film)
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
1999 The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads (TV film)
1998 Safety Patrol (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
1993 Hokus pokus
The Only Way Out (TV film)
1989 Družičky (TV film)
1988 Báječná dovolená
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Schůzka naslepo
1986 American Geisha (TV film)
Láska na inzerát (TV film)
1984 Goldie and the Bears (TV film)
1983 Carpool (TV film)
1979 Scavenger Hunt
When You Comin' Back, Red Ryder?
1978 Nebe může počkat

TV seriály

2019 Sneaky Pete (TV seriál)
The Mask Drop (S03E09)
The Little Sister (S03E07)
The Vermont Victim & The Bakersfield Hustle (S03E04)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Odcházím (S04E01)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Někdo vážně umřel? (S03E06)
Neříkej to Annalise (S03E04)
Devious Maids (TV seriál)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
The Maid Who Knew Too Much (S04E06)
další epizody (6)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Cyrano de Trainer-Zac (E07)
The Crazy Ones (TV seriál)
Simon Roberts Was Here (E14)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Fran-alyze This (S02E10)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den voleb (S03E19)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kam patřím (S07E12)
Tajemný střelec (S07E11)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekonečná identita (S02E04)
2008 Zpátky do studia (TV seriál)
Pamětní fotografie (E10)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
Pohotovost (TV seriál)
Tíha (S14E04)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Kdo jsem (S03E04)
2005 Stacked (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Kdopak by se klauna bál (S11E16)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Bílá mu sluší (S06E07)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Gigolo (S02E11)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
All in the Family (S04E10)
Frasier (TV seriál)
Pouť zatracených (S05E06)
1996 Boston Common (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Hostile Convergence (E08)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Magnum (TV seriál)
Románový vztah (S07E09)
1985 Eye to Eye (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Mama Malone (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Ptáci v trní (TV seriál)
1979 The Last Resort (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

2017 A Great Big Story: Then & Now with Thora Birch - a.z.

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky