foto

Jan Pirk

  • nar. 20.4.1948 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Tajemství rodu (TV seriál)
Jan Pirk (S02E07)
2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Juraje Jakubiska (S10E13)
2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Juraj Jakubisko (S05E02)
2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Františka Bílka (S07E36)
2011 Neodcházení (TV film)
2006 Den D-IKEM aneb narodit se podruhé (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Vzkaz (TV pořad)
2007 Vánoční posezení u muziky (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace