foto

John Alvin

  • nar. 24.10.1917
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 27.2.2009 (91 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Prostě úžasná
1987 Dennis the Menace (TV film)
1984 Passions (TV film)
1980 Kdysi dávno
1976 Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
1975 Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1971 Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 Říkejte mi pane Tibbsi
1968 Legenda o Lylah Clarové
1964 Marnie
1963 Sladká Irma
1962 The Couch
1956 Kentucky Rifle
1955 A Bullet for Joey
City of Shadows
Illegal
The McConnell Story
1954 Deep in My Heart
Lucky Me
Naked Alibi
Shanghai Story, The
1953 Dream Wife
1952 April in Paris
Carrie
The Iron Mistress
Torpedo Alley
Washington Story
1951 Close to My Heart
Come Fill the Cup
Goodbye, My Fancy
Havana Rose
Home Town Story
Missing Women
Three Guys Named Mike
Unknown Man, The
1950 Bod zlomu
Bright Leaf
Dial 1119
Highway 301
Lonely Heart Bandits
Photo Phonies
Pretty Baby
This Side of the Law
1949 A Kiss in the Dark
The Fountainhead
The Story of Seabiscuit
1948 Open Secret
Rocky
Romance on the High Seas
Shanghai Chest, The
The Babe Ruth Story
The Bold Frontiersman
Train to Alcatraz
Two Guys from Texas
1947 Cheyenne
Deep Valley
Love and Learn
Nora Prentiss
Stallion Road
Temná pasáž
Under Colorado Skies
1946 Night and Day
One More Tomorrow
Shadow of a Woman
The Beast with Five Fingers
Three Strangers
1945 Operace Burma
Roughly Speaking
San Antonio
The Horn Blows at Midnight
1944 Janie
Pět Sullivanů
The Very Thought of You
1943 Northern Pursuit
Směr Tokio

TV seriály

1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Génius (S01E23)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Inkubátor (S02E12)
1971 All in the Family (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 The Cara Williams Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace